Έρχεται μεγάλο "μπαμ" το καλοκαίρι! Η Παρί Σ.Ζ πουλάει τον Νεϊμάρ!

Έρχεται μεγάλο “μπαμ” το καλοκαίρι! Η Παρί Σ.Ζ πουλάει τον Νεϊμάρ!Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σ.Ζ είναι αβέβαιο και λίγες ομάδες στον κόσμο θα μπορούσαν να κινηθούν για την απόκτησή του!

Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες του στο Παρίσι, έχοντας δώσει πολλά δικαιώματα. Οι πρωταθλητές Γαλλίας φαίνεται να είναι αγανακτισμένοι με τον Νεϊμάρ και έτσι μια καλή πρόταση δεν θα τους άφηνε ασυγκίνητους.

Αφορμή για την ενδεχόμενη αποχώρησή του αποτέλεσε το τελευταίο επεισόδιο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λουίς Κάμπος, με την διοίκηση να είναι πλέον ανοικτή για την παραχώρηση του παίκτη.

Αυτή τη συνθήκη επιχειρεί να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι, με τον Τοντ Μποέλι να είναι διατεθειμένος για ακόμα μία φορά να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές! Μετά τον Μόυντρικ, τον Ζοάο Φέλιξ και τον Έντσο Φερνάντες ο Αμερικανός ιδιοκτήτης των μπλε θέλει και τον Νεϊμάρ!

Και δεν μιλάμε απλά για μια επιθυμία αλλά για ουσιαστικές κινήσεις που έγιναν πρόσφατα με το ταξίδι του Μποέλι στο Παρίσι για συζητήσεις με την πλευρά των Καταριανών της Παρί!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ