Αγώνα δεν είδαν αλλά τουλάχιστον θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω οι οπαδοί των «ρεντς».

Σε μεγάλο φιάσκο εξελίχθηκε η διοργάνωση του τελικού του Champions League στο Παρίσι. Πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ μολονότι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο δεν κατάφεραν να μπουν στο «Σταντ Ντε Φρανς» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος είναι ότι πολλοί μπήκαν με πλαστά εισιτήρια. Ωστόσο, μπορεί προς μεγάλη τους λύπη να μην κατάφεραν να μπουν στις εξέδρες του γηπέδου αλλά θα αποζημιωθούν.

H υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντεά-Καστερά, ανακοίνωσε πως 2.700 οπαδοί των «ρεντς» που έμειναν εκτός γηπέδου στον τελικό της  κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης , ενώ είχαν αγοράσει εισιτήριο, θα αποζημιωθούν από την UEFA.

«Το 2019, ο τελικός μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ προκάλεσε τα ίδια προβλήματα στη Μαδρίτη. Το ίδιο και ένας τελικός στο Γουέμπλεϊ πριν από μερικά χρόνια. Ήταν επίσης ο προπονητής της Λίβερπουλ που κάλεσε τους οπαδούς να έρθουν στη Γαλλία ακόμη και χωρίς εισιτήρια. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με δεκάδες χιλιάδες Βρετανούς υποστηρικτές των οποίων ένα τμήμα σεβάστηκε απόλυτα τους κανόνες. Και ένα μικρό, αλλά εξαιρετικά ζωντανό, τμήμα που ήρθε σε σύγκρουση με τις αρχές», είπε ο υπουργός εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμαρέν που κατηγόρησε και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν