Τρομερή απάτη εις βάρος των φιλάθλων της Λίβερπουλ.

Αυτό που έπαθαν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ ας μην το πάθει κανείς! Οι οπαδοί των «ρεντς» προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεαλ Μαδρίτης στο Παρίσι.

Ωστόσο, δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο «Παρκ Ντε Πρενς» διότι τα εισιτήρια ήταν πλαστά! Μάλιστα, αγόρασαν τα μαγικά χαρτάκια στην τιμή τω 1.00 ευρώ. Προσπάθησαν να μιλήσουν να επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή αλλά μάταια. Δεν λειτουργούσε ο αριθμός τηλεφώνου και διέγραψε και τον λογαριασμό του στο twitter και δεν έβγαλαν καμία άκρη.

«Αγοράσαμε 19 εισιτήρια, οπότε ξοδέψαμε 19.000 λίρες. Στην αρχή φαινόταν νόμιμο, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Περίπου στις 23:00 χτες το βράδυ ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ και το τηλέφωνό μου είχε τρελαθεί καθώς με έπαιρναν οι φίλοι μου για να με ενημερώσουν. Προσπάθησα να τηλεφωνήσω με αυτούς που προμηθεύτηκα το εισιτήριο και μου έβγαζε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Εκεί τρελάθηκα…», ανέφερε ένας φίλαθλος της Λίβερπουλ, ο Ρέι Μακντόναλντ, αποκαλύπτοντας τον… πόνο του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ