Τα Μπάγερν-Μπαρτσελόνα για το Champions League ξυπνούν μνήμες! Ευχάριστες για τους Βαυαρούς, εφιαλτικές για τους Μπλαουγκράνα.

Τα Μπάγερν-Μπαρτσελόνα για το Champions League ξυπνούν μνήμες! Ευχάριστες για τους Βαυαρούς, εφιαλτικές για τους Μπλαουγκράνα.

Ένα από τα ιστορικά ζευγάρια της διοργάνωσης, συναντιόνται ξανά, αυτή τη φορά στους ομίλους του Champions League. Η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (13/9) θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στο Μόναχο, σε ένα γήπεδο που έχει γνωρίσει ταπεινωτικές ήττες.

Αυτή τη φορά όμως όλα θα είναι διαφορετικά και η δέσμευση έρχεται από τους παίκτες των Μπλαουγκράνα! Ο Αραούχο αποτελεί στυλοβάτη της άμυνας για την ομάδα του Τσάβι και εκτός από αγωνιστικό τσαμπουκά, δείχνει αποφασιστικός και στα λόγια του!

Ο Ουρουγουανός σέντερ μπακ ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για την προϊστορία του ζευγαριού και αν υπάρχει φόβος! Φυσικά το αρνήθηκε και τότε βγήκε μπροστά, δίνοντας το… σύνθημα!

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το Champions League είναι μία δύσκολη και απαιτητική διοργάνωση. Το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να είναι εύκολη υπόθεση. Αντιθέτως, θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Το καλό για εμάς είναι ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά και εντατικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την εν λόγω αναμέτρηση.

Δεν θα παίξουμε με φόβο. Όμως με σεβασμό και ταπεινότητα απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά από μεριάς μας θα πρέπει να δείξουμε ότι και εμείς έχουμε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ