Έχει παίξει παντού, στα καλύτερα και πιο όμορφα γήπεδα του κόσμου. Το κυριότερο έχει κατακτήσει τα πάντα, δείχνοντας ότι δεν επηρεάζεται από έδρες. Για τον Τόνι Κρος όμως ένα γήπεδο είχε υπερβολικό θόρυβο!

Έχει παίξει παντού, στα καλύτερα και πιο όμορφα γήπεδα του κόσμου. Το κυριότερο έχει κατακτήσει τα πάντα, δείχνοντας ότι δεν επηρεάζεται από έδρες. Για τον Τόνι Κρος όμως ένα γήπεδο είχε υπερβολικό θόρυβο!

Το ποδόσφαιρο βρίσκεται και πάλι στα καλύτερά του. Πέρα από κάποιες λιγοστές παθογένειες έχει σε υπέρτατο βαθμό το στοιχείο που το κάνει μοναδικό. Τον κόσμο στις εξέδρες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni Kroos (@toni.kr8s)

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή και τον αθλητισμό, έχοντας ζήσει και το φάντασμα του κορονοϊού που έβαλε λουκέτο στον παλμό της κερκίδας.

Οι φίλαθλοι έχουν επιστρέψει μαζικά και δυναμικά, κάνοντας τους παίκτες να νιώθουν δέος! Στο Champions League η ατμόσφαιρα είναι πάντα μαγική. Το κατάμεστο γήπεδο, ο ύμνος, οι σούπερ σταρ των ομάδων!

Έχει όλα τα στοιχεία για να νιώσει το μοναδικό επίπεδο αυτής της διοργάνωσης. Και αν κάποιοι κατακρίνουν την τάση της εμπορευματοποίησης στο ποδόσφαιρο που αντικαθιστά τον ρομαντισμό και την εκρηκτικότητα στην κερκίδα, υπάρχουν και ομάδες που κρατούν γερά τις παραδόσεις. Και αυτές αποθεώνονται!

Ο Τόνι Κροος είναι ένας από τους σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που μαγεύτηκε από μια συγκεκριμένη έδρα και δεν το έκρυψε. Έχει πάρει Μουντιάλ και 5 Champions League όμως θα έχει να θυμάται ένα ματς ομίλων στην κορυφαία διοργάνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celtic Football Club (@celticfc)

Η παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στην Γλασκόβη για το ματς με την Σέλτικ είχε και μια ευχάριστη έκπληξη. Όχι για το αποτέλεσμα καθώς οι Μαδριλένοι κέρδισαν εύκολα αλλά από την κερκίδα!

Ο Γερμανός μέσος της Βασίλισσας ένιωσε να ανάγκη να μοιραστεί την μοναδική του εμπειρία στο Σέλτικ Παρκ. Για την ακρίβεια όχι απλά του άρεσε η ατμόσφαιρα αλλά μαγεύτηκε και το δήλωσε ανοικτά!

“Ήταν μοναδικό, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και νόμιζα θα καταρρεύσει το γήπεδο. Ήμουν σίγουρος ότι θα χάσουμε…” ήταν τα λόγια του Κρος και η αφήγηση της ιστορίας μας θυμίζει γιατί το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ