Τελικά ακόμα και το πολύ μεγάλο Σταντ ντε Φρανς αποδείχθηκε μικρό για τις ανάγκες αυτών που θέλουν να δουν από κοντά τον μεγάλο τελικό.

Όσο μεγάλο γήπεδο και να έβαζε η UEFA για τον τελικό του Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου, που θέλει σαν τρελός να βρίσκεται μέσα.

Η μεγάλη ζητηση των εισιτηρίων έχει ως αποτέλεσμα να οργιάζει η «μαύρη αγορά» για τον τελικό, με τις τιμές για ένα μαγικό χαρτάκι να έχουν ξεφύγει εντελώς και να φτάνουν μέχρι και τις 5.000 ευρώ!

Τα εισιτήρια επίσημα έχουν εξαφανιστεί εδώ και καιρό, το sold out έγινε πολύ γρήγορα, αλλά η μαύρη αγορά έχει την τιμητική της και πραγματικά οργιάζει λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Σύμφωνα με αγγλικές και ισπανικές πηγές τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί με αρχική τιμή από 50 έως 578 ευρώ, πωλούνται μέσω διαδικτύου, αλλά  και στους δρόμους του Παρισιού σε δεκαπλάσια τιμή, αγγίζοντας ακόμα και τις 5.000 ευρώ!

Τελικά ακόμα και το πολύ μεγάλο Σταντ ντε Φρανς αποδείχθηκε μικρό για τις ανάγκες αυτών που θέλουν να δουν από κοντά τον μεγάλο τελικό. Οι δύο ομάδες είχαν πάρει από 20.000 εισιτήρια, τα οποία εξαφάνισαν σε ελάχιστες ώρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ