Όλοι μπορούν να ελπίζουν! Τα προκριματικά του Champions League ανέδειξαν ομάδες άπειρες στο κορυφαίο επίπεδο που θα κληθούν να τα βάλουν με τα μεγαθήρια.

Όλοι μπορούν να ελπίζουν! Τα προκριματικά του Champions League ανέδειξαν ομάδες άπειρες στο κορυφαίο επίπεδο που θα κληθούν να τα βάλουν με τα μεγαθήρια.

Όσο υπάρχουν προκριματικά η διοργάνωση του Champions League θα είναι ανοικτή προς όλους. Με τον υψηλό φυσικά δείκτη δυσκολίας για πρόκριση αλλά προσβάσιμο ως προς τα όνειρα.

Τα εισιτήρια πλέον είναι λίγα (4 από το μονοπάτι των πρωταθλητών και 2 από αυτό των μη πρωταθλητών) και έτσι κάνει την συμμετοχή στους ομίλους μέσω αυτής της διαδικασίας ακόμα μεγαλύτερο άθλο.

Κάθε χρόνο αναδεικνύεται και ένα ποδοσφαιρικό παραμύθι. Πέρυσι ήταν η Σέριφ, φέτος είναι η Μακάμπι Χάιφα. Ομάδες που με μικρά μπάτζετ καταρρίπτουν τον μύθο περί συμμετοχής στο Champions League μόνο των… πλούσιων.

Και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με λίγα υπάρχοντα, να μπαίνεις στην ελίτ! Για την ώρα η UEFA χαρίζει αυτό το προνόμιο και κρατά στην… πρίζα όλους.

Η κλήρωση βγάζει πάντοτε στην επιφάνεια και ενδιαφέροντα στατιστικά. Λίστες όπως με τις ακριβότερες και φθηνότερες ομάδες της διοργάνωσης. Για να γίνει ακόμα πιο μαγικό, όταν ο Δαβίδ θα κερδίσει τον Γολιάθ.

Ακριβότερη ομάδα και για φέτος στο UEFA Champions League είναι η Μάντσεστερ Σίτι που στοχεύει φυσικά στο τρόπαιο. Κάτω παραπάνω από 1 δις ευρώ χρηματιστηριακή αξία, καπελώνει την Παρί Σ.Ζ που βρίσκεται 100 εκατ. Κάτω.

Στον αντίποδα, η ομάδα με την μικρότερη αξία στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου είναι η Μακάμπι Χάιφα με μόλις 18 εκατ.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με την αξία κάθε μίας από τις 32 ομάδες του Champions League και κάντε τους υπολογισμούς σας!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ