Η κυπριακή ομάδα στο δρόμο των Πειραιωτών.

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έβγαλε απέναντι από τον Ολυμπιακό τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Πολλοί χαρακτηρίζουν βατή την κλήρωση αυτή για τους Πειραιώτες, σε περίπτωση φυσικά που καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα.

Σαν φαβορί μοιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» αυτής της αναμέτρησης αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο. Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στις 2 ή 3 Αυγούστου στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στην Κύπρο στις 9 Αυγούστου.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει στην κατοχή του 4 πρωταθλήματα Κύπρου, 9 Κύπελλα Κύπρου και 3 Super Cup και είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα σε κατακτήσεις τροπαίων στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στο νησί της Αφροδίτης μετά από 16 χρόνια με 58 βαθμούς. Είναι μια ομάδα που ανεβαίνει διαρκώς στην Κύπρο και ο πρόεδρος της έχει μπει πολύ δυναμικά κάνοντας μεταγραφές και βάζοντας αρκετά χρήματα.

Προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού είναι ο γνωστός από τα ελληνικά γήπεδα μετά τις θητείες του σε ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ