Ο Τζόσουα Κίμιχ αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της Μπάγερν Μονάχου. Τα τελευταία χρονια είναι το γρανάζι των Βαυαρών στο όλο οικοδόμημα. Ένας από τους πιο χρήσιμους παίκτες για τους προπονητές. Αυτό φαίνεται πως το έχει πάρει χαμπάρι μέχρι και ο ίδιος ο παίκτης. Ο οποίος φαίνεται να ζητάει …υπερβολικά ποσά πλέον! Όπως αναφέρει […]

Ο Τζόσουα Κίμιχ αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της Μπάγερν Μονάχου. Τα τελευταία χρονια είναι το γρανάζι των Βαυαρών στο όλο οικοδόμημα. Ένας από τους πιο χρήσιμους παίκτες για τους προπονητές.

Αυτό φαίνεται πως το έχει πάρει χαμπάρι μέχρι και ο ίδιος ο παίκτης. Ο οποίος φαίνεται να ζητάει …υπερβολικά ποσά πλέον!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στις πρώτες συζητήσεις της γερμανικής ομάδας με τον παίκτη για την επέκταση της συνεργασίας τους ακούστηκαν τρελά νούμερα.

Ο Κίμιχ ο οποίος δεν έχει μάνατζερ κάτι που σημαίνει πως διαπραγματεύεται ο ίδιος τα συμβόλαιά του ζήτησε τον… ουρανό με τ’ άστρα. Πιο συγκεκριμένα αξιώνει από τους Βαυαρούς νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αν θεωρήσουμε πως τέτοια ποσά αξιώνουν μόνο πρωτοκλασάτα ονόματα τότε ο Κίμιχ το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να αυτοπροταθεί και για χρυσή μπάλα!

Το δεδομενο πάντως είναι πως μια μικρή αύξηση την δικαιούται…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ