Και ποιος δεν θα ήθελε στην ομάδα του τον Τζουντ Μπέλιγχαμ! Ο Άγγλος αποτελεί το πιο hot όνομα στην Ευρώπη αλλά έφαγε το πρώτο... άκυρο!

Και ποιος δεν θα ήθελε στην ομάδα του τον Τζουντ Μπέλιγχαμ! Ο Άγγλος αποτελεί το πιο hot όνομα στην Ευρώπη αλλά έφαγε το πρώτο… άκυρο!

Είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα γίνει μεγάλη μάχη γύρω από το όνομά του. Όπως σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ με το αζημίωτο φυσικά!

Ήδη ο Μπέλιγχαμ πολιορκείται και αναμένουμε με ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο νικητής! Ρεάλ, Γιουνάιτεντ ή Τσέλσι που φαίνεται να δίνει τα 150 εκατ. ευρώ της ρήτρας; Στο παιχνίδι της απόκτησης θα μπορούσε να είναι θεωρητικά και η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί διαχρονικά ψωνίζουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Bundesliga αλλά αυτή τη φορά δεν θα το κάνουν και ο λόγος δεν είναι οικονομικός. Η Μπάγερν δια στόματος Όλιβερ Καν διεμήνυσε πως στη θέση του υπάρχουν πολύ καλύτεροι παίκτες στο ρόστερ!

Όλα αυτά ωστόσο είναι απλά σενάρια καθώς ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει πάρει την απόφασή του! Ο νεαρός Άγγλος θεωρεί πως η… Ιθάκη του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη φαντάζεται τον εαυτό του να αγωνίζεται στο πλάι τόσων αστέρων!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ