Ο Τόμας Μίλερ και η σύζυγός του κατηγορούνται για κακοποίηση ζώων για το κέρδος.

Ο Τόμας Μίλερ πέρα από ποδοσφαιριστής είναι και επιχειρηματίας. Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και η σύζυγός του, Λίζα διευθύνουν το αγρόκτημα καρφιών Gut Wettlkam στη χώρα τους.

Ωστόσο, οι δυο τους κατηγορούνται για κακοποίηση των ζώων. Συγκεκριμένα, «τεχνητή γονιμοποίηση με σκοπό το κέρδος», γράφει η “The Sun“. Ο επιθετικός των “Βαυαρών” έχει κατακριθεί από τον Peta. Δεδομένου ότι αποκάλυψε τον περίεργο τραυματισμό που υπέστη το άλογό του D’Avie.

«Δυστυχώς έχουμε άσχημα νέα. Το αγαπημένο μας D’Avie δεν θα είναι διαθέσιμο τους επόμενους μήνες. Δυστυχώς γλίστρησε κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής προσπάθειας προετοιμασίας για την περίοδο αναπαραγωγής και έπεσε δραματικά στο πλάι. Υπέφερε τραυματισμό στην περιοχή της οπλής και θα χρειαστεί να ξεκουραστεί πλήρως τους επόμενους μήνες» είπε ο Μίλερ.

Η εκπρόσωπος της Peta, Γιάνα Χόγκερ, εξοργισμένη απάντησε: «Είναι απαίσιο οι αυτοαποκαλούμενοι λάτρεις των αλόγων να αναγκάζουν τα ζώα που τους περιθάλπουν σε αφύσικες σεξουαλικές πράξεις για να αποκομίσουν το μέγιστο κέρδος από αυτά».

Τα γερμανικά μέσα εκτιμούν ότι ο Τόμας Μίλερ κερδίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από την συγκεκριμένη επιχείρηση εκτός από το ποδόσφαιρο. Γι αυτό το λόγο οι οργανώσεις προστασίας των ζώων τον κατηγορούν ότι βγάζει χρήματα εις βάρος της υγείας των ζώων. Σκεφτείτε ότι η δόση του κατεψυγμένου σπέρματος που εγγυάται τη γονιμοποίηση της φοράδας κοστίζει 200 ​​ευρώ!

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ