Ο 18χρονος άσος της Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτς είναι ίσως από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ στη χώρα. Στο ραντάρ της Εθνικής Γερμανίας, ο μικρός έκανε πέρσι ντεμπούτο με τους μεγάλους και είναι από τα “Golden Boy” για τις «ασπιρίνες». Ο Βιρτς υπέγραψε ένα ειδικό «χορηγικό συμβόλαιο», όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις στη Γερμανία. Έτσι, η […]

Ο 18χρονος άσος της Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτς είναι ίσως από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ στη χώρα.

Στο ραντάρ της Εθνικής Γερμανίας, ο μικρός έκανε πέρσι ντεμπούτο με τους μεγάλους και είναι από τα “Golden Boy” για τις «ασπιρίνες».

Ο Βιρτς υπέγραψε ένα ειδικό «χορηγικό συμβόλαιο», όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις στη Γερμανία. Έτσι, η Λεβερκούζεν κράτησε κι άλλο ένα μεγάλο ταλέντο στο ρόστερ της, μετά την διπλή ανανέωση με τους Μούσα Ντιαμπί και Εντμόντ Ταπσομπά.

Eχει ακόμα 5 έτη στο συμβόλαιό του και οι «ασπιρίνες» δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να τον πουλήσουν.

Κατάφερε ήδη να ξεχωρίσει με το μοναδικό του ταλέντο. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε ονειρεμένα (5 γκολ και 6 ασίστ σε 29 παιχνίδια). Φέτος όμως βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Σε 3 παιχνίδια και μόλις 123 λεπτά συμμετοχής.

Το μέλλον του ανήκει. Και στην Λεβερκούζεν τον προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού. Δεν σκέφτονται ΚΑΝ να τον παραχωρήσουν για όσα λεφτά και να τους προσφερθούν.

Όμως πάντα υπάρχουν και …πειρασμοί. Κυρίως από τα μεγάλα clubs.

Για να δούμε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ