Κέρδισε με 1-0 στο Βερολίνο τη Χέρτα.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο συναντήθηκαν η Χέρτα Βερολίνου και το Αμβούργο, στο πρώτο παιχνίδι τους για πλέι οφ ανόδου/παραμονής στην Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται για να διατηρήσουν τη θέση τους στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Οι φιλοξενούμενοι για την άνοδο.

Στα οκτώ από τα τελευταία εννέα παιχνίδια η ομάδα από την Bundesliga αναδείχθηκε νικήτρια. Τώρα, οι παίκτες του Ντάνιελ Τιούνε πήραν το προβάδισμα για την άνοδο.

Οι δύο αντίπαλοι ταλαιπώρησαν την μπάλα στο πρώτο μέρος. Το συγκρότημα του Φέλιξ Μάγκατ ζήτησε πέναλτι στο 33’ για χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Χαρμ Όσμερς εξέταζε το VAR και δεν αντιλήφθηκε κάποια παράβαση.

Χρειάστηκε να φθάσουμε στις καθυστερήσεις για να σκοράρουν οι γηπεδούχοι με τον Ισάκ Μπελφοντίλ, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, συγκεκριμένα στο 57’, ο Λούντοβιτ Ράις εξαπέλυσε ένα εκπληκτικό σουτ από το όριο της περιοχής και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν κι έτσι οι «δεινόσαυροι» έκαναν το πρώτο βήμα για την άνοδό τους. Θα ακολουθήσει επαναληπτικός, στην έδρα τους, το «Volksparkstadion». Η τελευταία φορά που αγωνίστηκαν στη μεγάλη κατηγορία ήταν τη σεζόν 2017-2018.

Η Χέρτα είχε υποβιβαστεί την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, αλλά στέφθηκε πρωταθλήτρια στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία κι επέστρεψε άμεσα στην Bundesliga.

Xέρτα Βερολίνου: Κρίστενσεν, Πλάτενχαρτ, Κεμπφ, Μπογιάτα, Πέκαρικ, Μίτελστεντ, Τουσάρ, Σταρκ, Σερντάρ, Βόλσλενγκερ, Μπελφοντίλ.
Αμβούργο: Φερνάντες, Χέγιερ, Βούσκοβιτς, Σόνλοου, Μούχαιμ, Ρέις, Μέφερτ, Ρορ, Γιάτα, Γκλάτζελ, Κίτελ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ