Αλλά τελικά τι είχε συμβεί για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, με τον Λέβα να είναι "εχθρικός" στην ανανέωση του με την Μπάγερν.

Αν και η ποδοσφαιρική πιάτσα στην Ευρώπη βουίζει ότι ο Λεβαντόφσκι είναι έτοιμος για πιο ηλιούλοστο κλίμα, και η Ισπανία θα είναι η επόμενη χώρα στην καριέρα του, δηλαδή η Μπαρτσελόνα για να το λέμε λιανά, στην Μπάγερν έχουν άλλη άποψη.

Οι Γερμανοί από την πλευρά τους δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν τον παιχταρά τους να φύγει τόσο εύκολα, ειδικά όταν έχει συμβόλαιο μαζί τους ως το 2023. Αυτό φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο στη συνέντευξη που έδωσε στο “Bild TV” ο Χέρμπερτ Χάινερ.

Αλλά τελικά τι είχε συμβεί για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, με τον Λέβα να είναι “εχθρικός” στην ανανέωση του με την Μπάγερν.

Όπως αναφέρει το βαυαρικό “TZ”, που έδωσε μια από τις εντάσεις του προς το τέλος της χρονιάς.

Ο Νάγκελσμαν κατά την διάρκεια μιας προπόνησης έδωσε μια συμβουλή στον “Λέβα” πώς θα μπορούσε να κινηθεί καλύτερα στην περιοχή, όταν γίνεται σέντρα στην περιοχή από συμπαίχτη του.

Ο Λέβα εκνευρισμένος του απάντησε εκνευρισμένος ότι εκείνος έχει σκοράρει 41 γκολ σε μια χρονιά και όχι ο Νάγκελσμαν.

Μετά από μερικές ημέρες από το συμβάν ο Λέβα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κάτι έχει πεθάνει μέσα του για την Μπάγερν και θέλει να αποχωρήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα