Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες γι'αυτό και η Ντόρτμουντ δεν προτίθεται να τον πουλήσει... τζάμπα.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες γι’αυτό και η Ντόρτμουντ δεν προτίθεται να τον πουλήσει… τζάμπα.

Βασικός από τα 16 του στην Bundesliga και ωριμότητα στο παιχνίδι του. Ο Άγγλος επιθετικός δεν είναι απλά ένα wonderkid αλλά έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Είναι δεδομένο πως το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει μάχη για την απόκτησή του και στην Ντόρτμουντ φροντίζουν από τώρα να βάλουν τους όρους. Οι μνηστήρες είναι αρκετοί αλλά μόλις ένας προτίθεται να πιάσει τα οικονομικά στάνταρ των Γερμανών.

Ρεάλ, Λίβερπουλ και Μαν.Γιουνάιτεντ έσπευσαν πρώτες να ρωτήσουν για τον παίκτη, η Τσέλσι ωστόσο ήταν η μόνη που εμφανίστηκε διατεθειμένη να ξοδέψει πάνω από 100 εκατ.

Αυτό το ποσό έθεσε εξαρχής η Ντόρτμουντ όμως τώρα το αλλάζει! Οι Βεστφαλοί ανέβασαν κατακόρυφα τη τιμή εκκίνησης, συγκεκριμένα στα 150 εκατ. ευρώ και μένει να δούμε ποιος θα κάνει το απόλυτο μπαπ της απόκτησής του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ