Τσιφούτης ο Γερμανός τερματοφύλακας.

Ο Μάνουελ Νόιερ πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια. Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν πήρε ταξί από το κέντρο του Μονάχου για να πάει στο Λεχέλ.

Όπως κατέβηκε ο Γερμανός γκολκίπερ από το όχημα του έπεσε το πορτοφόλι μέσα σε αυτό. Ο ταξιτζής Χαζίρ, Τούρκος στην καταγωγή, όταν επέστρεψε σπίτι του βρήκε το πορτοφόλι στο πίσω κάθισμα και αμέσως ξεκίνησε να πάει στο Λεχέλ στο σημείο όπου είχε αφήσει τον πορτιέρο των Βαυαρών.

Μετά από τη διαδρομή των 120 χιλιομέτρων ο Χαζίρ βρήκε τον Νόιερ και του έδωσε το πορτοφόλι του. Το δώρο όμως που πήρε από τον Γερμανό τερματοφύλακα απογοήτευσε τον ταξιτζή για όλη του την προσπάθεια. Ο διεθνής πορτιέρε της Μπάγερν του έδωσε μία φανέλα του. Ανοιχτοχέρης ο Γερμανός…

«Βρήκα πολλά χρήματα, μια πιστωτική κάρτα και ένα δίπλωμα οδηγού που ανήκε στον Νόιερ. Δέκα ημέρες αφότου έδωσα το πορτοφόλι στον Νόιερ, ένα δέμα έφτασε στο σπίτι μου. Ήταν μόλις μια φανέλα στο κουτί, αλλά δεν είχε ούτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Τα τέσσερα παιδιά μου με κορόιδευαν. Μια τεράστια απογοήτευση».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ