Ο Ζαν-Πολ Μποέτιους θα λείπει γι' αδιευκρίνιστο διάστημα από τις ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις της Χέρτα

Ο Ζαν-Πολ Μποέτιους θα λείπει γι’ αδιευκρίνιστο διάστημα από τις ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις της Χέρτα, καθώς, όπως ενημέρωσε ο γερμανικός σύλλογος, ταλαιπωρείται από καρκίνο στους όρχεις.
Η διάγνωση για τον Ολλανδό στράικερ έγινε στη διάρκεια τσεκ απ και πλέον ο 28χρονος θα περάσει αύριο (23/9) σε χειρουργείο.

«Στη διάρκεια ουρολογικού ελέγχου την Τετάρτη διαγνώστηκε ένας όγκος στον όρχι» αναφέρει σε σχετική ενημέρωση του ο σύλλογος της γερμανικής πρωτεύουσας.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Μποέτιους είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της Χέρτα μέσα στο τελευταίο διάστημα που χρειάζεται να περάσει από επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τον όρχι, καθώς υπήρξε  στα μέσα Ιουλίου και ο Μάρκο Ρίχτερ.

«Όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η είδηση μόλις την ακούς για πρώτη φορά, είμαστε γεμάτοι ελπίδα ότι ο Ζαν-Πολ θα μπορέσει να αναρρώσει και να επιστρέψει σε μας το συντομότερο δυνατό» ανέφερε σχετικά ο αθλητικός διευθ. της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, και συμπλήρωσε:

«Θα λάβει την πλήρη στήριξή μας, έως ότου επιστρέψει. Η οικογένεια της Χέρτα βρίσκεται στο πλευρό του και του εύχεται τα καλύτερα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ