Μόνο οι ανακοινώσεις έχουν μείνει και ο Σενεγαλέζος έκανε δηλώσεις στην Bild.

Ένα από τα μεταγραφικά θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα τους φίλους του ποδοσφαίρου ήταν η μετακίνηση του Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί τελικά έκαναν δικό τους το αστέρι της Λίβερπουλ.

Η τρίτη και φαρμακερή έκανε την ομάδα του Μέρσεϊσαιντ να υποκύψει. Έφθασε στα 42,5 εκατομμύρια λίρες. Ο Μανέ από την άλλη μες την καλή χαρά. Μια μεταγραφή που την ήθελε πολύ όπως δήλωσε.

Μόνο οι ανακοινώσεις έχουν μείνει και ο Σενεγαλέζος έκανε δηλώσεις στην Bild.

«Όταν ο ατζέντης μου είπε για το ενδιαφέρον της Μπάγερν, αμέσως ενθουσιάστηκα. Είδα τον εαυτό μου εκεί κατευθείαν. Θεωρώ πως είναι το σωστό κλαμπ τη σωστή στιγμή. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκοσμίως, που πάντα μάχεται για κάθε τίτλο. Για μένα ήταν καλή ιδέα και σωστή η απόφαση να έρθω εδώ. Ο μάνατζέρ μου είπε επίσης ότι υπήρξε ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες. Είναι μέρος της δουλειάς του. Αλλά, ένιωσα καλά όταν είδα το πλάνο της Μπάγερν. Βρήκα τον εαυτό μου στο πλάνο αυτό περισσότερο από κάθε άλλης ομάδας.»

Έχεις παίξει σε τελικούς Champions League. Θα πας με την Μπάγερν σε ακόμη έναν; «Δεν θέλω να πω όχι. Κάθε παιδί και κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να κατακτήσει τo Champions League. Είμαι σε έναν πολύ, πάρα πολύ ανταγωνιστικό σύλλογο. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για τελικό. Ακόμα δεν έχω παίξει ματς με την ομάδα. Όπως και να έχει, θέλω να δώσω τα πάντα για να πάμε στον τελικό».

Θα ήθελες να μείνει ο Λεβαντόφσκι και να συνεργαστείτε; «Δεν είμαι παίκτης που επικεντρώνεται σε τέτοια πράγματα. Είμαι εδώ για την Μπάγερν Μονάχου. Και θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσω τίτλους με τους συμπαίκτες μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ