Η Σάλκε δέχτηκε το δώρο της αντιπάλου της και πήρε το τρίποντο.

Στον τελευταίο αγώνα του Σαββάτου 10/09 για την 5η αγωνιστική της Bundesliga η Σάλκε υποδέχτηκε την Μπόχουμ στην Βέλτινς Αρένα (Γκεζελκίρχεν)

Στην προηγούμενη αγωνιστική η γηπεδούχος έφερε ισοπαλία εκτός με την Στουτγκάρδη και η φιλοξενούμενη έχασε εντός από την Βέρντερ.

Αρχικά στο 7′ ο  Simon Terodde μέσα στην μικρή περιοχή, σούταρε στο κέντρο της εστίας, αλλά ο Manuel Riemann έκανε μια εξαιρετική απόκρουση.

Η απάντηση της Μπόχουμ στις χαμένες ευκαιρίες.  Ο Simon Zoller πήρε ένα ριμπάουντ στην περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Τελικά η γηπεδούχος βρήκε πρώτη το γκολ και πήρε το προβάδισμα. Στο 38′ ο Dominick Drexler βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 53′ η Μπόχουμ βρήκε την απάντηση και έφερε τον αγώνα στα ίσα.  Ο Simon Zoller βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-1.

Στο 71′ η γηπεδούχος βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-1. Ο Simon Terodde σε καλή θέση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι.

Είκοσι λεπτά αργότερα η Σάλκε πήρε το δώρο από την Μπόχουμ για το προβάδισμα στο σκορ. Εκτελέστηκε ένα φάουλ μέσα στην περιοχή και η μπάλα χτύπησε στον Erhan Masovic και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Στα χασομέρια 90+6′ η Σάλκε έβαλε και το κερασάκι στην νίκη της, κάνοντας το 3-1. Ο Sebastian Polter νίκησε στον αέρα τους αντίπαλους αμυντικούς, στο κέντρο της περιοχής, έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Tobias Mohr και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ