Βροχή γκολ, χωρίς νικητή, στο Γκελζενκίρχεν.

Η Σάλκε υποδέχθηκε την Γκλάντμπαχ στη «Veltins Arena», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2, σε ένα «χορταστικό» ματς.

Ο Μάρκους Τουράμ δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 22’, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 29’ ο Ροντρίγκο Ζαλαζάρ βρήκε δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Αφού πέρασε όλους τους αντιπάλους του εξαπέλυσε το σουτ από την άκρη της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στην κάτω αριστερή γωνία.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τουράμ έβγαλε όμορφη πάσα στον Γιόνας Χόφμαν, μέσα στην περιοχή, κι εκείνος τελείωσε τη φάση με προσπάθεια ακριβείας στην κάτω αριστερή γωνία στο 72’.

Ο Τουράμ ξαναχτύπησε στο 78’, αυτήν τη φορά σκοράροντας ο ίδιος, για το 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Ωστόσο, η ομάδα από το Γκελζενκίρχεν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Πάτρικ Χέρμαν βρήκε την μπάλα με το χέρι μες στην περιοχή και Μάριους Μπιούλτερ το εκτέλεσε με επιτυχία, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 90’+3’.

Σάλκε (Κράμερ): Σβόλοβ, Μπρούνερ, Γιόσιντα, Τιό, Άουεγιαν, Κράους, Κραλ (85′ Λάτσα), Σαλαζάρ (66′ Μολέ), Μορ (60′ Λάρσον), Τερόντε (66′ Πόλτερ), Μπούλτερ.

Γκλάντμπαχ (Φάρκε): Ζόμερ, Σκάλι, Ιτάκουρα, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Κονέ (88′ Φρίντριχ), Χόφμαν (88′ Χέρμαν), Νόιχαους, Πλεά, Τουράμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ