Η Τσέλσι, η Μπάγερν και η... στάση Λεβερκούζεν: Ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι ξεκινούσε την επαγγελματική του πορεία στην Τσέλσι με τις καλύτερες περγαμηνές όμως δυσκολίες και συγκυρίες τον οδηγούν εκτός “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Η Τσέλσι, η Μπάγερν και η… στάση Λεβερκούζεν: Ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι ξεκινούσε την επαγγελματική του πορεία στην Τσέλσι με τις καλύτερες περγαμηνές όμως δυσκολίες και συγκυρίες τον οδηγούν εκτός “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αυτή η μεταγραφή δεν πρέπει να θεωρηθεί πισωγύρισμα. Ο Χάντσον Οντόι είναι μόλις 21 ετών και ήδη πρόλαβε να τα… βάλει με τους μεγάλους.

Γέννημα θρέμμα της Τσέλσι, ο νεαρός επιθετικός δεν θα συνεχίσει (προς το παρόν) στους Λονδρέζους.

Τραυματισμοί, κακουχίες και συγκυρίες τον στέλνουν στην Bundesliga για μια νέα εμπειρία. Ο Τόμας Τούχελ πιστεύει ακόμα στον Οντόι ωστόσο μετά την προσθήκη του Στέρλινγκ, δύσκολα θα του έβρισκε θέση.

Ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για όλους, για να ωριμάσει ποδοσφαιρικά και να επιστρέψει δριμύτερος από τον σοβαρό τραυματισμό.

Αυτός ο μεταβατικός σταθμός θα είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η Τσέλσι έφτασε σε συμφωνία με τους Γερμανούς και ο Οντόι θα μεταβεί στη χώρα έως το τέλος της σεζόν.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο φέρελπις Άγγλος ακούγεται για την Bundesliga. Άπαντες στην ποδοσφαιρική Ευρώπη έβλεπαν την εξέλιξή του από νεαρή ηλικία. Έτσι η Μπάγερν Μονάχου εν έτει 2020 επιχείρησε να τον πάρει από την Τσέλσι. Όμως η ευκαιρία χάθηκε και τώρα ο 21χρονος πάει στην Γερμανία για χάρη των “Ασπιρίνων”!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ