Η Μπάγερν Μονάχου έχει καταφέρει διαχρονικά να αποτελεί το αφεντικό του γερμανικού ποδοσφαίρου. Με παίκτες όπως ο Λεβαντόφσκι έχει χτίσει μια αυτοκρατορία σε τίτλους και πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Ψωνίζει φθηνά και πoυλάει ακριβά. Αυτή είναι η φιλοσοφία της και αυτό συνεχίζει να κάνει. Στο τράνσφερμαρκτ όμως υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα που μποεί να βρει κανείς. Πολλοί […]

Η Μπάγερν Μονάχου έχει καταφέρει διαχρονικά να αποτελεί το αφεντικό του γερμανικού ποδοσφαίρου. Με παίκτες όπως ο Λεβαντόφσκι έχει χτίσει μια αυτοκρατορία σε τίτλους και πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ψωνίζει φθηνά και πoυλάει ακριβά. Αυτή είναι η φιλοσοφία της και αυτό συνεχίζει να κάνει.

Στο τράνσφερμαρκτ όμως υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα που μποεί να βρει κανείς.

Πολλοί θεωρούν πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ή ο Μάνουελ Νόιερ είναι οι πιο ακριβές “βεντέτες” στην ομάδα. Κάνουν όμως λάθος.

Ένας από τους συμπαίκτες τους τους έχει ξεπεράσει.

Συγκεκριμένα, ο Τζόσουα Κίμιχ κατέχει τα πρωτεία του ποδοσφαιριστή με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, με τον Γερμανό μέσο να “κοστίζει” αυτήν την στιγμή 90 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με την διάσημη ιστοσελίδα Transfermarkt λοιπόν, δεν είναι ούτε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ούτε ο Γκορέτσκα!

Από την άλλη πλευρά, μεγάλη αύξηση υπάρχει και στην περίπτωση του Μουσιάλα, ο οποίος από τα 12 εκατ. ευρώ, πλέον έχει φτάσει στα 50 εκατ. ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ