Η τρομακτική τελευταία  Μάγερν Μονάχου έφαγε νια τρομερή σφαλιάρα για το Κύπελλο Γερμανίας από την Γκλάντμπαχ με 5-0 και έψαχνε αντίδραση. Για την 10η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα έπαιζε στην έδρα της ανεβασμένης την φετινή χρονιά Ουνιόν Βερολίνου. Διαιτητής: Osmers H. (Γερ), Γήπεδο: Στάντιον Αν ντερ Άλτεν Φορστερέι (Βερολίνο) Ξεκίνησε πολύ δυνατά για να καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα, και […]

Η τρομακτική τελευταία  Μάγερν Μονάχου έφαγε νια τρομερή σφαλιάρα για το Κύπελλο Γερμανίας από την Γκλάντμπαχ με 5-0 και έψαχνε αντίδραση.

Για την 10η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα έπαιζε στην έδρα της ανεβασμένης την φετινή χρονιά Ουνιόν Βερολίνου.

Διαιτητής: Osmers H. (Γερ)Γήπεδο: Στάντιον Αν ντερ Άλτεν Φορστερέι (Βερολίνο)

Ξεκίνησε πολύ δυνατά για να καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα, και περάσει ένα όμορφο απόγευμα. Με σκορ ημιχρόνου 1-3 είχε κάνει το έργο της εύκολο. Ο Λεβαντόφσκι για ένα ακόμα είναι καυτός. Πεντάρα πήρε και πεντάρα έδωσε.

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν 2- 5

Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει τον χορό των γκολ στο 15΄. Ο Robert Lewandowski εκτελεί το κερδισμένο  πέναλτι και αφήνει τον τερματοφύλακα κάγκελο με ένα χαμηλό σουτ, κοντά στο αριστερό δοκάρι.

Διπλασιάζει τα τέρματα της η Μπάγερν στο 23΄. Ο Robert Lewandowski βάζει ένα γκολ από φάουλ που εκτελέστηκε από την άκρη της περιοχής. Η μπάλα πήγε μέσα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 35′ έγινε το 0-3. Ο Thomas Muller στέλνει μια ψηλή σέντρα ακριβείας μέσα στην περιοχή. Ο Leroy Sane τρέχει προς αυτήν και τελειώνει την φάση με ένα γρήγορο σουτ που πήγε κατευθείαν μέσα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 43΄είχαμε το 1-3. Ο Genki Haraguchi κάνει μια σέντρα μέσα στην περιοχή και βρίσκει τον Niko Giesselmann , ο οποίος στέλνει την μπάλα μέσα από το δεξί δοκάρι.

Στο 61΄το 4-1. Μια καταπληκτική ατομική προσπάθεια από τον Kingsley Coman ολοκληρώνεται με ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στέλνει την μπάλα με ακρίβεια στην πάνω δεξιά γωνία και ο Andreas Luthe απλά κοίταζε.

Η σειρά των γηπεδούχων στο 65΄για το 2-4.. Ο Julian Ryerson κοντρόλαρε πανέμορφα ύστερα από μι απολύ δυνατή μεταβίβαση του Κέβιν Behrens μέσα στην περιοχή. Ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και πυροβόλησε στο κέντρο της εστίας.

Πενταρέ η Μπάγερν 2-5.  Ο Thomas Muller υποδέχεται τέλεια μια πάσα στην άκρη της μεγάλης περιοχής, από τον Dayot Upamecano, και με φοβερό τελείωμα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

https://www.youtube.com/watch?v=wBZHdQdIjTQ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ