Δεν θυμόμαστε ανάλογες κινήσεις από άλλους σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έπαιξε για τελευταία φορά με την Ντόρτμουντ στον αγώνα με τη Χέρτα.  Είδαμε την διοίκηση και τους οπαδούς των Βεστφαλών να τον ευχαριστούν με τον τρόπο τους, για όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά πριν αποχωρίσει και τυπικά από την ομάδα έδειξε και μια άλλη πλευρά του εαυτού του, στους ανθρώπους που πέρασε τόσα πολλά μαζί τους.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» έβγαλε στην δημοσιότητα ότι ο Χάαλαντ δώρισε σε κάθε έναν από τους 33 συμπαίκτες του, αλλά και στο προπονητικό επιτελείο, από ένα ρολόι πολυτελείας αξίας έως και 15.000 ευρώ το καθένα.

Δεν ξέχασε όμως το προσωπικό του συλλόγου,  (ιατρικό και  προσωπικό υποστήριξης) που ο καθένας έλαβε επίσης ρολόι αξίας έως και 7.000.

Δεν θυμόμαστε ανάλογες κινήσεις από άλλους σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συμφώνησε να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι νωρίτερα, για να έχει μια όσο το δυνατόν πιο ομαλή προσαρμογή στην νέα του ομάδα.

νωρίτερα αυτό το μήνα, σε μία μεταγραφή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων της ρήτρας αποδέσμευσης, των ετήσιων αποδοχών, των αμοιβών του μάνατζερ και των μπόνους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ