«Κράξιμο» στους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου που πήγαν διακοπές.

Ποιος είδε τους οπαδούς της Μπάγερν και δεν του φοβήθηκε; Οι παίκτες των Βαυαρών μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Bundesliga το έριξαν στις διακοπές.

Συγκεκριμένα, με το «πράσινο φως» από την διοίκηση όλοι πλην Νόιερ,  Ούλραϊχ και άλλους δύο ποδοσφαιριστές πήγαν διήμερο στην Ίμπιζα μετά το κάζο με 3-1 από την Μάιντζ. Αυτό το γεγονός δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Μπάγερν αλλά προσωπικότητες του κλαμπ, όπως ο Λόταρ Ματέους που τους έκραξαν.

«Είναι απαράδεκτο. Ειδικά μετά από ένα παιχνίδι σαν κι αυτό με τη Μάιντς. Αν είχαν νικήσει, θα έλεγα: μείνετε στην Ίμπιζα για τρεις μέρες. Αν ήμουν στη θέση του Νάγκελσμαν, θα έπαιρνα σκληρότερα μέτρα. Ρεπό μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι είναι άκυρα»

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό μετά από μια ήττα όπως αυτή. Όχι απλά για τους παίκτες, αλλά και για τη δημόσια εικόνα της Μπάγερν. Οι φίλαθλοι είναι εξαγριωμένοι και μετά μαθαίνουν ότι οι παίκτες πήγαν διακοπές. Πήραν το πρωτάθλημα και όλα τελείωσαν», είπε ο Ματέους.

Κατόπιν ο τεχνικός διευθυντής, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς έδωσε εξηγήσεις για την απόφαση αυτή. «Την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες μας πληροφόρησαν ότι θα ήθελαν να περάσουν το δΙήμερο με ένα γκρουπ στην Ίμπιζα. Το δεχτήκαμε ως ένα μέτρο για τη σύσφιξη των σχέσεων της ομάδας. Η ομάδα μας έχει θέσει υψηλότερους στόχους αυτή τη σεζόν και σκέφτηκε πολύ για το μελλοντικό της μονοπάτι μετά τον αποκλεισμό από το Champions League. Πιστεύουμε πως είναι θετικό. Ως παίκτης, έμαθα πώς μπορείς να δυναμώσεις μέσα από την ήττα. Τέτοια συλλογική δράση από την ομάδα μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική βάση. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι οι παίκτες μας θα δώσουν τα πάντα κόντρα στη Στουτγκάρδη για να αποχαιρετίσουν με θετικό τρόπο τους φιλάθλους μας στο τέλος της σεζόν και να καταγράψουν μία νίκη ως πρωταθλητές στο γήπεδό τους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ