Μπορεί η ομάδα του να μην κατάφερε να κερδίσει και έφυγε με την ήττα με 4-3 από την Μπάι Αρένα, αλλά ο Βαλεντίνο Λάζαρο έκανε σεφτέ την φετινή χρονιά πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με το “χτύπημα του σκορπιού” και σίγουρα αξίζει να είναι ένα από τα υποψήφια γκολ για το Βραβείο Πούσκας. Αν είχε ονειρευτεί […]

Μπορεί η ομάδα του να μην κατάφερε να κερδίσει και έφυγε με την ήττα με 4-3 από την Μπάι Αρένα, αλλά ο Βαλεντίνο Λάζαρο έκανε σεφτέ την φετινή χρονιά πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με το “χτύπημα του σκορπιού” και σίγουρα αξίζει να είναι ένα από τα υποψήφια γκολ για το Βραβείο Πούσκας. Αν είχε ονειρευτεί ένα γκολ είμαστε σίγουροι ότι το πέτυχε σήμερα.

Μεγάλο παιχνίδι είδαμε σήμερα στην Μπάι Αρένα μεταξύ Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ με τελικό νικητή την γηπεδούχο ομάδα. Ο αγώνας για την Μπουντεσλίγκα έληξε με τη Μπάγερ να παίρνει τη νίκη με 4-3, και την  Μπορούσια να κλέβει τις εντυπώσεις ειδικά για το γκολ του Λαζάρο στις καθυστερήσεις.

https://twitter.com/RSharmzz/status/1325513840260493312

Μπορεί να μην είχε βάλει την μπαλίτσα στα δίχτυα την φετινή περίοδο, αλλά με το σημερινό έκανε απόσβεση για όλη την χρονιά.  Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής της Γκλάντμπαχ είχε μια έμπνευση στο γκολ που πέτυχε και το αποτέλεσμα ήταν ονειρεμένο και αξίζει να είναι υποψήφιος για το Βραβείου Πούσκας για το γκολ της χρονιάς.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το «γιατί»…

https://www.youtube.com/watch?v=3a3VfLbiN3Q

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ