Ο 36άχρονος τερματοφύλακας, η φανέλα του και ο ταξιτζής που προκάλεσαν την αντίδραση του παλαίμαχου μέσου.

Ο Μάνουελ Νόιερ ξέχασε το πορτοφόλι του μέσα σε ένα ταξί και ο οδηγός, με δική του πρωτοβουλία, διένυσε 120 χλμ. για να του το επιστρέψει.

Θα περίμενε κανείς πως ο 36άχρονος τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου θα αντάμειβε τον ταξιτζή για τον κόπο του. Το έκανε, αλλά με τρόπο που δεν του άρεσε.

Συγκεκριμένα, του έδωσε απλώς μία φανέλα του. Ο τουρκικής καταγωγής οδηγός του ταξί, Χαζίρ Στούμπλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

Στο πορτοφόλι υπήρχαν περί τα 800 ευρώ μετρητά, πιστωτικές κάρτες και άλλα πολύτιμα έγγραφα του παίκτη. «Η αμοιβή για τον κόπο μου ήταν, απλώς, κοροϊδία», ανέφερε σχετικά.

Ο θρύλος των Βαυαρών, Λόταρ Ματέους, ενημερώθηκε για το περιστατικό και αποφάσισε να διαθέσει εκείνος το ποσό των 1.000 ευρώ, ώστε να το προσφέρει στον ταξιτζή για την πράξη του.

Η φανέλα του Μάνουελ Νόιερ θα τεθεί σε δημοπρασία και ο 48άχρονος οδηγός θα μπορέσει τώρα να επισκευάσει το αυτοκίνητό του, κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και καιρό, αλλά και να βγάλει για παγωτό τα τέσσερα παιδιά του, όπως πρόσθεσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν