Μόλις λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, η Ντόρτμουντ έβγαλε την δική της ανακοίνωση.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτι που δεν προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στις τάξεις της.

Έσκασε η βομβα που όλοι περίμεναν εδώ και λίγο καιρό. Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νορβηγού παίχτη.

«Η Μάντσεστερ Σίτι κατέληξε σε συμφωνία για την απόκτηση του επιθετικού Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ την 1η Ιουλίου» 

Αλλά κανένα πρόβλημα για την ποδοσφαιρόμανα Γερμανική ομάδα. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά της. Να βγάζει παιχταράδες και να τους πουλάει σαν χρυσό.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε, ρωτήθηκε σχετικά και δήλωσε πως υπήρχε «ζωή» στην ομάδα και πριν από την άφιξη του Νορβηγού επιθετικού.

«Η Ντόρτμουντ έχει ιστορία 113 χρόνων και στα 111 από αυτά παίζουμε χωρίς τον Χάαλαντ. Να είναι όλοι βέβαιοι πως ακόμα κι αν ο Έρλινγκ μας αφήσει, θα βρούμε τον επόμενο, 100%. Είχαμε τον Λεβαντόφσκι και μας άφησε το 2014, αλλά συνεχίσαμε και τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μόλις λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, η Ντόρτμουντ έβγαλε την δική της ανακοίνωση και επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Καρίμ Αντεγέμι για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Ντόρτμουντ επιμένει στην ίδια… συνταγή αφού από την ίδια ομάδα είχε πάρει και τον Χάαλαντ, με κόστος περίπου 38 εκατ. ευρώ.

Σε 42 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν ο Αντεγέμι έχει παστελώσει 23 φορές τα αντίπαλα δίχτυα κι έχει μοιράσει 8 ασίστ με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ