Ο 28χρονος Έλληνας αριστερός μπακ θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Ο Σταφυλίδης πήγε ως δανεικός από την Χοφενχάιμ στην Μπόχουμ πέρσι το καλοκαίρι , άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, και οι διοίκηση της Γερμανικής ομάδας τον κράτησε μόνιμα.

Ο 28χρονος Έλληνας αριστερός μπακ θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο. Την σεζόν που αγωνίστηκε στην Μπόχουμ είχε 26 συμμετοχές και μοίρασε δύο ασίστ.

Η Μπόχουμ απέκτησε τα δικαιώματά του από τη Χόφενχαϊμ, όπως ανακοινώθηκε και από τις δύο ομάδες.

Οι δηλώσεις του Σταφυλίδη:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, το νούμερο 16 επέστρεψε. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Η Μπόχουμ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί, η ατμόσφαιρα στο “Vonovia Ruhrstadion” είναι εκπληκτική. Μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε πολλές συναισθηματικές στιγμές και πάλι αυτή τη σεζόν, ώστε στο τέλος να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ο γενικός διευθυντής της Μπόχουμ, Σεμπαστιάν Σιντσίλορτς:

«Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί με την προσαρμογή του και την ευελιξία του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλάγια όσο και στο κέντρο. Ο “Stafy” νιώθει σαν στο σπίτι του στην Μπόχουμ και με την εμπειρία του, το θετικό του πνεύμα και τη νοοτροπία του, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε ξανά τον στόχο της παραμονής».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик