Μάχη για την Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ. Οι Βαυαροί ήταν σαρωτικοί απέναντι στην  Στουτγκάρδη. Κατάφεραν με άνεση να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν  σε απόσταση ασφαλείας από την Ντόρτμουντ. Ο Νάνγκελσμαν δεν είχε για το αποψινό παιχνίδι στην διάθεση του τους  Γκορέτσκα και Τολισό. Αντιθέτως το παιχνίδι πρόλαβε κανονικά ο Σάμπιτσερ. […]

Μάχη για την Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ. Οι Βαυαροί ήταν σαρωτικοί απέναντι στην  Στουτγκάρδη. Κατάφεραν με άνεση να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν  σε απόσταση ασφαλείας από την Ντόρτμουντ.

Ο Νάνγκελσμαν δεν είχε για το αποψινό παιχνίδι στην διάθεση του τους  Γκορέτσκα και Τολισό. Αντιθέτως το παιχνίδι πρόλαβε κανονικά ο Σάμπιτσερ. Νεότερο πρόβλημα ο Κομάν  κλασικά εκτός ο σημαντικός Κίμιχ.

Από την άλλοι, οι φιλοξενούμενοι έρχονταν στο παιχνίδι με κατηφορική πορεία. Ακόμα να συνέλθει η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ, κάτι που αποδείχτηκε και στο παιχνίδι με την Κολωνία (2-3).

Ο Λούκας Νμέτσα τραυματίστηκε δεν ήταν στην αποστολή. Ασχέτως αν είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς, δεν χρειαζόταν να έρθει αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη απώλεια. Νεότερο πρόβλημα ο τιμωρημένος μπακ Ρουσιγιόν (αριστερά) και ο τραυματίας μπακ Εμπαμπού.

Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ 4 – 0

Η ασταμάτητη Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε με 4-0 την παραπαίουσα Βόλφσμπουργκ και με την 14η νίκη στη σεζόν και 5η σερί έκλεισε εντυπωσιακά τον πρώτο γύρο στο γερμανικό πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς του 2021 στο Μόναχο.

23 νίκες σε 25 ματς στο Μόναχο και τρομερή αήττητη πορεία με αντιπάλους τους “λύκους” για την ομάδα του Νάγκελσμαν!

Ρεκόρ τερμάτων σε έτος ο Λεβαντόφσκι, έφτασε τα 43 και προσπέρασε τον θρυλικό Γκερντ Μίλερ! Ο Πολωνός διεθνής μετράει 24 γκολ σε 21 ματς με την Βόλφσμπουργκ! Ο Μίλερ έφτασε τις 400 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Mίλερ άνοιξε το σκορ στο 7΄ για να κάνει το 2-0 ο Ουπαμεκανό στο 57′ και το 3-0 ο Σανέ στο 59′. Το 4-0 σημείωσε στο 87′ ο Λεβαντόφσκι, 43ο γκολ το 2021.

Έβδομη σερί ήττα για την Βόλφσμπουργκ, η οποία έμεινε στους 20 βαθμούς και την 11η θέση στην κατάταξη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ