Μια απίστευτη καταγγελία που θέτει σε κίνδυνο την ζωή των Λεβαντόφσκι, Νόιερ και Γκνάμπρι ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Απίστευτη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αφορά τρεις παίκτες της Μπάγερν Μονάχου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild» ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Μάνουελ Νόιερ και ο Σέρτζ Γκνάμπρι δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους.

Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα απειλητικά αυτά μηνύματα μεταφέρθηκαν πρώτα προς της ανθρώπους της Ζανκτ Πάουλι. Δεν πήγαν απευθείας δηλαδή ούτε στους ποδοσφαιριστές των «Βαυαρών» ούτε στη διοίκηση της γερμανικής ομάδας.

Φυσικά οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές του Αμβούργου. Η Κρατική Ασφάλεια έσπευσε άμεσα να επιληφθεί επί του θέματος και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις.

Πάντως, όλοι στο στρατόπεδο των «Βαυαρών» δεν έχουν αφήσει να τους επηρεάσει αγωνιστικά το συγκεκριμένο περιστατικό. Η γερμανική ομάδα είναι αφοσιωμένη στο αποψινό ματς στην έδρα της Σάλτσμπουργκ για την φάση των «16» του Champions League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ