O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ο πιο παραγωγικός επιθετικός φέτος.

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πραγματοποιεί φανταστική σεζόν (και) φέτος με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός, φυσικά, είναι το απόλυτο φαβορί για το «χρυσό» παπούτσι. 

Ο στράικερ των «Βαυαρών» είναι εντυπωσιακός, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει αφήσει πίσω πολλούς ανταγωνιστές του.

Ο 33χρονος επιθετικός μετρά 28 γκολ σε 21 αναμετρήσεις στην Bundesliga. Μάλιστα, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ με τα περισσότερα τέρματα πρωταθλήματος. Αυτή η επίδοσή του τον φέρνει στην πρώτη θέση της κατάταξης για την κατάκτηση του «χρυσού παπουτσιού».

Οι υπόλοιποι βλέπουν με κιάλια το «βαρύ πυροβολικό» των Γερμανών. Συγκεκριμένα οι Μέσι, Ρονάλντο, Μπαπέ και Νεϊμάρ μετρούν όλοι μαζί 27 γκολ. Δηλαδή, ένα λιγότερο από τον σταρ της Μπάγερν Μονάχου. Από αυτούς μόνο ο Μπαπέ έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό γκολ (12). Ενώ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρει δίχτυα 9 φορές. Ο Νειμάρ έχει 4 γκολ και, ο Μέσι μόλις 2 με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο «Λέβα» με τα κατορθώματα του έχει πάρει από το χέρι την γερμανική ομάδα και την οδηγεί σε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Φυσικά, δεν έχει σταματήσει εκεί. Έχει σκοράρει 39 γκολ φέτος σε 32 ματς και την οδηγεί στην διεκδίκηση του ντάμπλ, με την κατάκτηση του φετινού Champions League.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ