O Κίνγκσλεϊ Κομάν αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της Μπάγερν Μονάχου! Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ που έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα των «Βαυαρών» δε θα μπορούσαν να τον αφήσουν να φύγει. Ανανέωσε έτσι μέχρι το 2027. Μετά από αυτή τη συμφωνία, ο μισθός του υπερδιπλασιάστηκε και ανέβηκε κατακόρυφα στην εσωτερική λίστα των Βαυαρών, αναφορικά […]

O Κίνγκσλεϊ Κομάν αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της Μπάγερν Μονάχου! Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ που έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα των «Βαυαρών» δε θα μπορούσαν να τον αφήσουν να φύγει. Ανανέωσε έτσι μέχρι το 2027.

Μετά από αυτή τη συμφωνία, ο μισθός του υπερδιπλασιάστηκε και ανέβηκε κατακόρυφα στην εσωτερική λίστα των Βαυαρών, αναφορικά με τα ετήσια έσοδα. Λέον Γκορέτσκα και Λιρόι Σανέ εισπράττουν τα ίδια χρήματα με τον Γάλλο. Από τα 8 εκατομμύρια θα βάζει πλεόν στην τσέπη του 17 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν ακόμα περισσότερα χρήματα. Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκι, με 23 εκατομμύρια ευρώ. Ακολουθούν οι Μάνουελ Νόιερ και Τόμας Μίλερ με 20 εκατ. ευρώ έκαστως. Ο Τζόσουα Κίμιχ εισπράττει 19 εκατομμύρια ευρώ και 15 εκατομμύρια ευρώ ο Λούκας Ερναντές.

Με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου ο Κομάν έχει κατακτήσει ουκ ολίγα τρόπαια. Έχει, λοιπόν, έξι τίτλους στην Bundesliga, τρία Κύπελλα και πέντε Σούπερ Καπ Γερμανίας. Και δε σταματάει εκεί…Το 2020 χάρισε στην ομάδα του το Champions League, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στον τελικό της Λισαβόνας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το ίδιο έτος κατέκτησε επίσης το Σούπερ Καπ Ευρώπης και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Τα καλύτερα χρόνια μου ως ποδοσφαιριστής είναι μπροστά μου και είμαι χαρούμενος που θα τα περάσω στη Μπάγερν». «Είμαι σε αυτόν τον σύλλογο από το 2015 και τον αισθάνομαι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι να κατακτήσω ξανά το Champions League, και αυτή τη φορά μαζί με τους φιλάθλους μας» υπογράμμισε.

«Οι σύλλογοι σε όλο τον κόσμο ψάχνουν παίκτες με τις ικανότητες του Κίνγκσλεϊ Κομάν. Αυτή η επέκταση συμβολαίου είναι ακόμη ένα παράδειγμα για το πόσο ελκυστικός είναι ο σύλλογός μας στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Κίνγκσλεϊ ταυτίζεται απόλυτα με την Μπάγερν και έχει βρει εδώ το αθλητικό σπίτι του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Κίνγκσλεϊ δεσμεύτηκε μακροχρόνια μαζί μας. Για τέτοιους παίκτες έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των «Βαυαρών», Όλιβερ Καν.

Bis 2027 in 🔴⚪!

Die Stimmen zur Vertragsverlängerung von Kingsley #Coman! #FCBayern #MiaSanMia #King2027

— FC Bayern München (@FCBayern) January 12, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ