Από τα 113 χρόνια ιστορίας της τα 111 έπαιζε χωρίς εκείνον.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτι που δεν προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στις τάξεις της.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε, ρωτήθηκε σχετικά και δήλωσε πως υπήρχε «ζωή» στην ομάδα και πριν από την άφιξη του Νορβηγού επιθετικού.

«Η Ντόρτμουντ έχει ιστορία 113 χρόνων και στα 111 από αυτά παίζουμε χωρίς τον Χάαλαντ. Να είναι όλοι βέβαιοι πως ακόμα κι αν ο Έρλινγκ μας αφήσει, θα βρούμε τον επόμενο, 100%. Είχαμε τον Λεβαντόφσκι και μας άφησε το 2014, αλλά συνεχίσαμε και τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως πρόσθεσε, αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση, δεν πρόκειται να είναι ένας καταξιωμένος παίκτης. Θα προτιμηθεί κάποιος ταλαντούχος και ο λόγος είναι οικονομικός…

«Εάν κάποιος παίζει πολύ καλά θα πρέπει να ανταγωνιστούμε με τους μεγάλους συλλόγους που έχουν ολιγάρχες και Άραβες από πίσω. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη για έναν 18χρονο», συμπλήρωσε.

Έφερε, μάλιστα, για παράδειγμα τον Τζουντ Μπέλινγκαμ, ο οποίος πήγε στην Ντόρτμουντ στα 17 του και, τώρα, είναι «πρώτο» όνομα: «Λατρεύει να παίζει για την Ντόρτμουντ, γιατί πάντα έχουμε 80.000 κόσμο στο γήπεδο και το κλαμπ μας ξέρει πώς να διαχειρίζεται νεαρούς παίκτες».

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέρασε ήδη με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» πλήρωσαν στους Γερμανούς τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του, ύψους 75 εκατ. ευρώ, για να τον κάνουν «δικό» τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ