Ο Γερμανός κόουτς μίλησε για ένα φιλικό διαζύγιο ενώ δήλωσε τον απεριόριστο σεβασμό προς τον παίκτη του.

Από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες στην Μπάγερν Μονάχου έγινε ο Σαντιό Μανέ με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε.

Ο 30χρονος μέσος συνεχίζει την καριέρα του στην Bundesliga έως το 2025.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έκανε δηλώσεις για πρώτη φορά για την μεταγραφή του Σάντιο Μανέ μετά από έξι χρόνια.

Ο Γερμανός κόουτς μίλησε για ένα φιλικό διαζύγιο ενώ δήλωσε τον απεριόριστο σεβασμό προς τον παίκτη του.

«Ο Σάντιο μου είπε και ο ατζέντης του μου είπε ότι έψαχνε για μια νέα πρόκληση», δήλωσε ο Κλοπ. «Αν αυτό συμβεί αρκετά νωρίς, όπως σε αυτή τη περίπτωση, και εάν αυτό συμβεί με τον σωστό τρόπο και ο παίκτης και ο ατζέντης εργάζονται και ο νέος σύλλογος όπου θέλουν να πάνε είναι έτοιμος για διαπραγματεύσεις, τότε θα πρέπει να είναι όπως ήταν τώρα. .

«Μετά λες «ευχαριστώ» με τον μεγαλύτερο σεβασμό που έγινε ποτέ. Δεν θα μπορούσα να έχω περισσότερο σεβασμό για τον Σάντιο, τι παίκτης είναι και του εύχομαι τα καλύτερα. Θα παίξει για πολλά χρόνια, μπορεί να παίξει μέχρι τα 38 ή τα 39 του με το σώμα του, είναι εντελώς τρελό. Η Μπάγερν έχει έναν πολύ καλό παίκτη. Δείχνει ότι τέτοιου είδους μεταγραφές μπορούν να λειτουργήσουν έτσι.

«Θα θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον ως παράδειγμα, είναι απολύτως φυσιολογικό ότι μερικές φορές χρειάζονται αλλαγές στις σχέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Σάντιο το ήθελε και εμείς αντιδράσαμε και τώρα προσπαθούμε και οι δύο να το κάνουμε το καλύτερο. Είμαι πολύ καλά με την κατάσταση. Θα μας λείψει από αθλητική άποψη και σαν άνθρωπος. Αλλά είμαι καλά γιατί έτσι είναι η ζωή».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα