Να είσαι αρραβωνιασμένος και να ετοιμάζεσαι για γάμο μες την τρελή χαρά, η καριέρα σου από το καλό στο καλύτερο, και να σου λέει το μωρό σου ότι είναι έγκυος, αλλά δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας, τότε πέφτεις τανάσκελα. Ένα χρόνο μαζί και όλο γλύκες μιλάμε. Αυτά να φοβάσαι. Η πολύ γλύκα κρύβει παγίδες. […]

Να είσαι αρραβωνιασμένος και να ετοιμάζεσαι για γάμο μες την τρελή χαρά, η καριέρα σου από το καλό στο καλύτερο, και να σου λέει το μωρό σου ότι είναι έγκυος, αλλά δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας, τότε πέφτεις τανάσκελα. Ένα χρόνο μαζί και όλο γλύκες μιλάμε. Αυτά να φοβάσαι. Η πολύ γλύκα κρύβει παγίδες. Κανόνας της ζωής.

Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους έβαλαν τέλος στη σχέση τους αλλά όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Ex-Arsenal star Serge Gnabry goes public with model girlfriend Sandra Jerze as she posts loved-up holiday snap

Η ποδοσφαιρική του ζωή παράδεισος

Από τις ρεζέρβες της Άρσεναλ και τους δανεισμούς σε Γουέστ Μπρομ, Βέρντερ και Χόφενχαϊμ, ο Σερζ Γκνάμπρι βρήκε την Ιθάκη του στο Μόναχο και έγινε πρώτο βιολί στους Βαυαρούς με την ποδοσφαιρική του μετοχή να εκτοξεύεται χρόνο με το χρόνο επικίνδυνα!

Ο ”μάγειρας” Σερζ Γκνάμπρι βρήκε την …κουζίνα του στο Μόναχο και μαγειρεύει γκολ για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Ο Φλικ τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια με τον 25χρονο να μετατρέπεται σε πρώτο βιολί παρέα με τους έμπειρους, Νόιερ, Λεβαντόφσκι, Μίλερ, Τιάγο, αλλά και τους υπόλοιπους νεαρούς που βγαίνουν στην επιφάνεια και πρωταγωνιστούν με τα πλούσια προσόντα τους (Κίμιχ, Ντέιβις).

”Η βελτίωση του τα τελευταία χρόνια είναι εκπληκτική, βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναπτυχθεί και να γίνει ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης” δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν

Αλλά στα προσωπικά του σκέτη κόλαση

Πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε γνωστός ο δεσμός τους και όλα τα ΜΜΕ μιλούσαν για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια. Μάλιστα, και οι ίδιοι δήλωναν τόσο ερωτευμένοι και σε σύντομο χρονικό διάστημα αρραβωνιάστηκαν.

Τελικά, όχι μόνο δεν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά βλέπουμε να τρέχουν στα δικαστήρια έπειτα από έναν πολύ έντονο τσακωμό που είχαν την περασμένη Παρασκευή και μάλιστα χρειάστηκε και η παρέμβαση της αστυνομίας.

Pin on Mmodels220

Ο λόγος; Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η εντυπωσιακή κοπέλα ανέφερε στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος αλλά δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν είναι εκείνος ο πατέρας.

Ο 25χρονος άσος έγινε έξαλλος με το μοντέλο, απαίτησε να φύγει από το σπίτι τους και όταν εκείνη αρνήθηκε κάλεσε την αστυνομία!

Όπως αναφέρει η γερμανική Bild, πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της Μπάγερν, Σερζ Γκνάμπρι και την καλλονή από την Ελβετία, Σάντρα Γέρζε.

Κι όλα αυτά ενώ το ζευγάρι έδειχνε πολύ αγαπημένο και όδευε ολοταχώς για γάμο. Οι προσωπικοί λογαριασμοί τους στα social media τους ήταν γεμάτοι με κοινές φωτογραφίες, ενώ είχαν ποζάρει και με το τρόπαιο του Champions League μετά την κατάκτησή του από τους Βαυαρούς τον Αύγουστο.

Picture of Sandra Jerze

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик