Ήταν μία από τις πιο «ηχηρές» μετακινήσεις του χειμερινού παζαριού, η οποία προέκυψε οριακά από το πουθενά.

Ήταν μία από τις πιο «ηχηρές» μετακινήσεις του χειμερινού παζαριού, η οποία προέκυψε οριακά από το πουθενά.

Η Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του Ζοάο Κανσέλο με προαιρετική οψιόν αγοράς στα 60 εκατομμύρια ευρώ, με τον Πορτογάλο μπακ να επιδιώκει την αποχώρηση από τους Σίτιζενς καθώς δεν έπαιρνε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε τη φετινή σεζόν.

Κι ενώ η θητεία του στους Βαυαρούς άρχισε ιδανικά, με ασίστ στο ντεμπούτο του κόντρα στη Μάιντς αλλά και στο παρθενικό του ματς στη Bundesliga, ο Κανσέλο παρουσιάζεται ήδη δυσαρεστημένος στον γερμανικό Νότο όπως αναφέρει το γερμανικό «Sky Sport».

Ο διεθνής Πορτογάλος είδε την πρόσφατη νίκη της Μπάγερν κόντρα στη Στουτγκάρδη από τον πάγκο και σύμφωνα με τα γερμανικά ρεπορτάζ δεν πρόκειται να ξεκινήσει βασικός ούτε στη ρεβάνς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, καθώς ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν προορίζει για το αρχικό σχήμα τον νεαρό Κροάτη, Γιόσιπ Στάνισιτς. Ο Γερμανός coach έχει άλλωστε υιοθετήσει στα τελευταία παιχνίδια διάταξη με τρεις αμυντικούς και θεωρεί πως ο Πορτογάλος δεν ανταποκρίνεται βάσει των δικών του στάνταρ στη θέση του φουλ μπακ.

Πλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κανσέλο κρατάει χαμηλό προφίλ εντός των τειχών της Μπάγερν αλλά ο εκνευρισμός του αυξάνεται και αν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι τότε η μονιμοποίησή του στο ρόστερ της Μπάγερν για την επόμενη σεζόν θα γίνει εξαιρετικά αμφίβολη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα