Ξεχωριστή σημασία φυσικά η μονομαχία μεταξύ Μπάγερν Μονάχου - Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αρκετή αγωνιστική δράση  στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ποιοι χαμογέλασαν και ποιοι στραβοπάτησαν το Σάββατο 05/03 στο πρωτάθλημα Γερμανίας.

Ξεχωριστή σημασία φυσικά η μονομαχία μεταξύ Μπάγερν ΜονάχουΜπάγερ Λεβερκούζεν.

Στο Αλιάνζ Αρένα η γηπεδούχος ήθελε την νίκη για να κρατήσει ή και να αυξήσει την διαφορά της από την Ντόρτμουντ και η φιλοξενούμενη για να κρατήσει την διαφορά την διαφορά από τους διώκτες της, για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Ξεκίνησε δυνατά η Μπάγερν και στο 18′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Niklas Sule πήρε το ριμπάουντ όταν η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και με εύκολο τρόπο έκανε το 1-0.

Πριν τελειώσει το ημίχρονο βρήκαν την απάντηση οι “ασπιρίνες” με το δώρο της γηπεδούχου. Εκτελέστηκε φάουλ και μέσα στην περιοχή η μπάλα χτύπησε στον Thomas Muller για αλλάξει πορεία η μπάλα και έτσι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. 1:1.

Τα βρήκε μπαστούνια στην συνέχεια η Μπάγερν αφού στο δεύτερο μέρος η καλά οργανωμένη Λεβερκούζεν της έκανε την ζωή δύσκολη.

Τελικά δεν τα κατάφερε και έμεινε στο 1-1 και ευκαιρία για την Ντόρτμουντ να την πλησιάσει περισσότερο.

Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 

Μία όμορφη κίνηση είχαμε στο γήπεδο της Βόλφσμπουργκ στον αγώνα της γηπεδούχου  με την Ουνιόν Βερολίνου. Στο κέντρο της Volkswagen Arena δημιούργησαν το σύμβολο της ειρήνης. Επίσης και οι φιλοξενούμενοι αντί για τον χορηγό της εταιρίας αυτοκινήτων, είχαν το σύμβολο της ειρήνης στη φανέλα τους.

Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Ο αγώνας κρίθηκε στο 24ο λεπτό ο Αβονιγί με αυτογκολ που έδωσε προβάδισμα στη Βόλφσμπουργκ, και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Λειψία – Φράιμπουργκ 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με τη Λειψία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Το 0-1 ο Ντεμίροβιτς στο 38′, και η ισοφάριση στο 90′ με τον Ανγκελίνο.

Μπόχουμ – Γκρόιτερ Φιρτ 2-1

Στο 35′ πήρε το προβάδισμα η γηπεδούχος με τον Leitsch M., για να βρει την ισοφάριση στο 64′ η Φιρτ με αυτογκόλ του Bella-Kotchap A. Τελικά η Μπόχουμ στο 71′ βρήκε την νίκη με το γκολ του Losilla A.

Χέρτα Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-4

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν τρομέρη ενάντια στη Χέρτα, την οποία κέρδισε 4-1. Κνάουφ (17’), Τούτα (48’), Λίντστρεμ (56’) και Μπορέ (63’) σκόραραν για τους «αετούς», με τον Σέλκε  το γκολ της τιμής στο 61’ η φιλοξενούμενη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεβερκούζεν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λειψία

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ