Η τρομακτική τελευταία  Μάγερν Μονάχου έπαιζε στην έδρα της με την επικίνδυνη Χοφενχάιμ με σκοπό μια ακόμα νίκη για τον φετινό τίτλο. Διαιτητής: Jollenbeck M. (Γερ), Γήπεδο: Αλιάνζ Αρένα (Μόναχο) Από πολύ νωρίς έβαλε τις βάσεις για την νίκη με τον Σερζ Γκνάμπρι στο 16ο λεπτό. Φοβερό γκολ από υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Ο Serge Gnabry πήρε μια καταπληκτική ασίστ […]

Η τρομακτική τελευταία  Μάγερν Μονάχου έπαιζε στην έδρα της με την επικίνδυνη Χοφενχάιμ με σκοπό μια ακόμα νίκη για τον φετινό τίτλο.

Διαιτητής: Jollenbeck M. (Γερ)Γήπεδο: Αλιάνζ Αρένα (Μόναχο)

Από πολύ νωρίς έβαλε τις βάσεις για την νίκη με τον Σερζ Γκνάμπρι στο 16ο λεπτό.

Φοβερό γκολ από υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Ο Serge Gnabry πήρε μια καταπληκτική ασίστ και έκανε υπέροχο χαμηλό σουτ που πήγε μέσα από το δεξί δοκάρι. Δεν μπορούσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας σε τέτοιο σουτ.

Αλλά λίγο αργότερα, στο μισάωρο με τον μόνιμα καυτό Λεβαντόφσκι έβαλε τις βάσεις. Στο 30ο λεπτό  ήρθε  η σειρά του καυτού και υποψήφιου για την Χρυσή μπάλα να βάλει την σφραγίδα του στον αγώνα.

Πολύ όμορφη φάση είχαμε έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Robert Lewandowski πήρε την μπάλα και πάνω στον βηματισμό την έστειλε πολύ δυνατά ψηλά στην δεξιά γωνία.

Με 2-0 στο ημίχρονο το έργο της στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά εύκολο.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα είχαμε και το 3-0 και δίνει διαστάσεις θριάμβου.

Ο Maxim Choupo-Moting βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ εντός περιοχής, και έστειλε την μπάλα χαμηλά μέσα από το δεξί δοκάρι.

Στο 84′ ακυρώθηκε το γκολ του Corentin Tolisso για οφσάιντ. Δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση του διαιτητή ο παίχτης της Μπάγερν, που εκνευρίστηκε αρκετά.

Ασταμάτητη. Συνέχισε να παστελώνει την φιλοξενούμενη και το 4-ο γράφτηκε στον ηλεκτρονικό πίνακα.

Ο Dayot Upamecano βρήκε με μια φανταστική ασίστ τον Kingsley Coman, που με γρήγορη αντίδραση βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και με υπέροχο πλασέ έγραψε το τελικό σκορ του αγώνα.

Ένα όμορφο απόγευμα για την ασταμάτητη Μπάγερν

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ