Σε ευχαριστούμε Ντάντε Ρόσι που μας έδειξες τι σημαίνει ποδόσφαιρο. Γιατί στον κόσμο που ζούμε με τους εμπορικούς σούπερ σταρ, τα τρελά χρήματα για μεταγραφές, και τα ρεκόρ, είχαμε ξεχάσει την ομορφιά που μόνο αυτό το άθλημα μπορεί να μας προσφέρει. Γιατί και εμείς γιορτάζουμε μαζί σου! Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης Για κάποιους άλλους δεν σημαίνει […]

Σε ευχαριστούμε Ντάντε Ρόσι που μας έδειξες τι σημαίνει ποδόσφαιρο. Γιατί στον κόσμο που ζούμε με τους εμπορικούς σούπερ σταρ, τα τρελά χρήματα για μεταγραφές, και τα ρεκόρ, είχαμε ξεχάσει την ομορφιά που μόνο αυτό το άθλημα μπορεί να μας προσφέρει. Γιατί και εμείς γιορτάζουμε μαζί σου!

Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Για κάποιους άλλους δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Σιγά το πράμα θα πουν οι περισσότεροι. Δύο αγώνες χωρίς να χάσουν. Ε και; Αλλά για ένα μικρό κρατίδιο και πιο αδύναμες ποδοσφαιρικές ομάδες ήταν η ανύψωση τους στο μέγιστο επίπεδο της ιστορίας τους. Ήταν αυτό που δεν είχαν καταφέρει ποτέ. Και για αυτούς τους ανώνυμους ποδοσφαιριστές που παίζουν μπαλίτσα γιατί την αγαπάνε και όχι για τα χρήματα, ήταν σαν να είχαν κερδίζει το παγκόσμιο κύπελλο ή το EURO.

Ακριβώς αυτό ήταν το μέγεθος της χαράς μετά την δεύτερη συνεχομένη ισοπαλία που έφεραν και κατάφεραν κάτι μοναδικό για την ιστορία τους., Να μην χάσουν για δύο σερί αγώνες.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το Σαν Μαρίνο ήρθε ισόπαλο 0-0 με το Γιβραλτάρ, ενώ έφερε το ίδιο αποτέλεσμα και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στο Λιχτενστάιν. Για πρώτη φορά δύο σερί αγώνες αήττητο!

Ένα στιγμιότυπο που μας έκανε όλους να δούμε τι σημαίνει ποδόσφαιρο, τι μοναδικά συναισθήματα μπορεί να προσφέρει που κανένα άλλο άθλημα δεν μπορεί, ήταν η στιγμή που μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής του Σαν Μαρίνο Ντάντε Ρόσι. O 33χρονος ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα. 

Όχι γιατί πήρε το κύπελλο, ούτε κάποιο άλλο τρόπαιο, και θα τους γράψει η ιστορία, ούτε γιατί εγινε πλουσιότερος από το τρελό πριμ που δεν θα πάρουν, αλλά γιατί ξεπέρασαν τον εαυτό τους. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ