Oι εκλογές της ΕΠΟ ολοκληρώθηκαν, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να είναι, ο νέος πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας το 2004 είχε τη στήριξη του big 4 και έτσι ψηφίστηκε σχεδόν από όλες τις ενώσεις.  Γράφει ο Ηλίας Χρήστου Πολλοί τώρα νομίζουν ότι επειδή ανέλαβε ένας άνθρωπος με σπουδαία προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα αλλάξει κάτι στην […]

  Oι εκλογές της ΕΠΟ ολοκληρώθηκαν, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να είναι, ο νέος πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας το 2004 είχε τη στήριξη του big 4 και έτσι ψηφίστηκε σχεδόν από όλες τις ενώσεις. 

Γράφει ο Ηλίας Χρήστου

Πολλοί τώρα νομίζουν ότι επειδή ανέλαβε ένας άνθρωπος με σπουδαία προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα αλλάξει κάτι στην ΕΠΟΩστόσο εάν ρίξουμε μια ματιά στα υπολοίπων μελών της εκτελεστικής επιτροπής δεν θα έπρεπε να είμαστε τόσο αισιόδοξοι. Πάμε λοιπόν να δούμε το προφίλ αυτών των μελών. 

Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι 

  Οι Παναγιώτης Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Τάκης Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Στέργιος Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας), Γιώργος Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας), Δημοσθένης Κουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών) και Λεωνίδας Θωμαΐδης (ΕΠΣ Αθηνών) είναι γνωστοί καθώς ήταν και στην εκτελεστική επιτροπή επί Γραμμένου. Ο τελευταίος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς δεν είναι καν παράγοντας της ΕΠΣ Αθηνών!!! Έχει στην ιδιοκτησία του καφετέρια στο Αιγάλεω και η υποψηφιότητά προήλθε από πρόταση της ΕΠΣ. Τώρα με τι κριτήρια αποφάσισε η ΕΠΣ Αθηνών ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα εύλογο ερώτημα. Επίσης πρωταγωνίστησε σε ένα περιστατικό απείρου κάλους, όταν σε συνεδρίαση της Superlague 2 ήρθε στα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕ Καραϊσκάκης Οδυσσέα Δράκο. 

Οι όχι και τόσο καινούριοι στα πράγματα 

  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης ήταν με το καθεστώς Γραμμένου πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ. Έγινε γνωστός για το άπλετο γέλιο που μας χάρισε όταν πραγματοποίησε τη χειρότερη κλήρωση κυπέλου στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 

  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ (καφετζής στο γήπεδο της Παναχαϊκής κατά Αλέξη Κούγια) βρισκόταν στη τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ και ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης (ΕΠΣ Λάρισας)  στην επιτροπή διοργανώσεων. Αυτοί οι τρεις λοιπόν αναβαθμίστηκαν ώστε να συνεχίσουν το “σωτήριο” έργο τους από μια ποιο υπεύθυνη θέση.  

Οι δύο ‘’καινούριοι’’ 

  Οι δύο καινούριοι είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Κυριάκος Φύτρας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Κλέαρχος ΤζαφέρηςΟ πρώτος δεν είναι και τόσο καινούριος καθώς αποτελεί το δεξί χέρι του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη. Ο Σιδέρης ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της Ιατρικής επιτροπής της ΕΠΟ. Ο δεύτερος είναι ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στην Ελευσίνα και δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο μέχρι που εξελέγη πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής τον Φεβρουάριο του 2019. Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως από το πουθενά κατάφερε να εκλεγεί. 

  Όταν λοιπόν όλα τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το προηγούμενο καθεστώς, τότε για ποια αλλαγή μιλάμε; Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως άνθρωποι που έδωσαν τόσα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο( Χαριστέας, Καφές, Παπαδόπουλος, Ανατολάκης αλλά και ο Σεϊταρίδης που τελευταία στιγμή απέσυρε την υποψηφιότητα του ) να καταψηφίζονται και να προτιμώνται άνθρωποι που είναι εντελώς άσχετοι με το ποδόσφαιρο. Προφανώς προσκολλιούνται σε ισχυρούς ανθρώπους και εξυπηρετώντας συμφέροντα τους καταλαμβάνουν ισχυρές θέσεις στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα