Χρόνια πολλά και καλά είναι σίγουρα η καλύτερη ευχή. Ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου είναι ο θάνατος. Γνωστό και ξεκάθαρο. Η μάχη για να τον κερδίσουμε είναι χαμένη τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε, αλλά επειδή η ζωή είναι γλυκιά όσα χρόνια μπορούμε να βάλουμε ακόμα υπέρ μας είναι. Φυσικά αυτοί που υπολογίζουν τις συντάξεις […]

Χρόνια πολλά και καλά είναι σίγουρα η καλύτερη ευχή. Ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου είναι ο θάνατος. Γνωστό και ξεκάθαρο. Η μάχη για να τον κερδίσουμε είναι χαμένη τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε, αλλά επειδή η ζωή είναι γλυκιά όσα χρόνια μπορούμε να βάλουμε ακόμα υπέρ μας είναι.

Φυσικά αυτοί που υπολογίζουν τις συντάξεις θα βγάζουν σπυράκια όταν ακούνε ότι ο άνθρωπος θα ζει μέχρι και τα 130 στο μέλλον, γιατί πως θα υπολογίζουν τις; συντάξεις. Αλλά δεν τους φοβάμαι. Έχουν τον τρόπο τους να βρίσκουν λύσεις…πάντα προς το συμφέρον τους…

Φανταστείτε ότι στον πλανήτη μας την φετινή χρονιά ζουν και βασιλεύουν πάνω από 500.000 άνθρωποι που έχουν περάσει τα 100. Δηλαδή δεν πρέπει να ξεχαστεί κανείς και να τους πει «να τα εκατοστήσεις»!

Αλλά μια πρόσφατη έρευνα μας έδειξε ότι υπάρχουν και αρκετοί που έχουν περάσει και τα 110 χρόνια ζωής. Κάποιο ακόμα περισσότερο.

Ακόμα θυμόμαστε την Ζαν Καλμάν στη Γαλλία, που πέθανε στα 122 της ή τον 118χρονο Κέιν Τανάκα στην Ιαπωνία, που συνεχίζει να ζει μια χαρά ο άνθρωπος.

Η πλάκα είναι οτι γκρινιάζουμε συνέχεια και λέμε για την ποιότητα ζωής, αλλά με αυτά και με αυτά ο μέσος όρος αυξάνει συνεχώς.

Και στο τέλος μπαίνει το μεγάλο ερώτημα αγαπητοί φίλοι.

Λίγα και καλά ή όσο πάει και όπως πάει.

Δύσκολη η απάντηση και χρειάζεται αρκετή σκέψη.

Εμείς εδώ ακόμα το σκεφτόμαστε.

Τελικά χρόνια πολλά και καλά. Αυτό θα πάρουμε όταν το βρούμε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ