Παίζει δυνατά στα περισσότερα ΜΜΕ το όνομα του Μήτρογλου ως πιθανό back up του Ελ Αραμπί. Αλλά πως ένας ποδοσφαιριστής που έχει να παίξει ολόκληρο αγώνα από τις 24 Φεβρουαρίου του 2019 και σε αγωνιστική απραξία από τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην Μαρσέιγ θα μπορέσει να ενταχθεί άμεσα;  Θα χρειαστούν 1,5 – 2 μήνες μέχρι […]

Παίζει δυνατά στα περισσότερα ΜΜΕ το όνομα του Μήτρογλου ως πιθανό back up του Ελ Αραμπί. Αλλά πως ένας ποδοσφαιριστής που έχει να παίξει ολόκληρο αγώνα από τις 24 Φεβρουαρίου του 2019 και σε αγωνιστική απραξία από τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην Μαρσέιγ θα μπορέσει να ενταχθεί άμεσα; 

Θα χρειαστούν 1,5 – 2 μήνες μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά τότε θα έχουν κριθεί όλα.

Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι ο Αχμέντ Χασάν θα απουσίαζε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασε κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έκανε και συνεχίζει να κάνει ειδικές εξετάσεις. Εκτιμούσαν την επιστροφή στις αρχές του χρόνου, αλλα….

Το ζητούμενο της μεγάλης καθυστέρησης επανένταξης του ποδοσφαιριστή από τον κορονοιό αναγκάζει τον Ολυμπιακό να ψαχτεί για σέντερ φορ και έχουν ξεκινήσει να ακούγονται και να γράφονται πολλά ονόματα.

Ένα από τα ονόματα που παίζει πάρα πολύ, σε σημείο μάλιστα που να αναρωτιέσαι αν γίνεται κάποιο ειδικό πρόμο για αυτήν την μεταγραφή.

Ένας ποδοσφαιριστής, που έχει να αγωνιστεί από τον Μάρτιο γενικά και να βγάλει 90λεπτο από τον Φλεβάρη του 2019. Με 8 ματς σε 28 μέρες, μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει αυτό το ρίσκο;

Υπάρχουν ως εφεδρικές λύσεις οι Σουντανί και Κάιπερς. Δύο παίκτες που ο Μαρτίνς εμπιστεύεται έστω και ως back up. 

Από την άλλη ο Μήτρογλου  είναι οικογενειάρχης πια, το μυαλό του έχει πήξει για τα καλά. Τόσο, που πριν μερικές εβδομάδες δεν δίστασε να παραδεχθεί πως σωστά ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε εισηγηθεί δύο φορές την παραχώρηση του ως δανεικό.

Αλλά ως ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός θέλει έτοιμη λύση δεν είναι αποδεκτή. Γιατί;

Ως δανεικός στην Αϊντχόφεν έπαιξε για μόλις 9-10 λεπτά ως αλλαγή κόντρα στη Χρόνινχεν. Την σεζόν 2019/2020, ο Μήτρογλου έκανε 18 συμμετοχές με 3 γκολ όμως η συνολική του παρουσία στο χορτάρι ήταν μόλις λίγο παραπάνω από 350 λεπτά… Όλες οι συμμετοχές ήταν από 5 ως 45 λεπτά. Δεν αγωνίστηκε ποτέ και στα 90 λεπτά ενός αγώνα. Η τελευταία φορά που έκανε κάτι τέτοιο ήταν στις 24 Φεβρουαρίου του 2019 με τη φανέλα της Γαλατάσαράι, όταν έπαιξε σε όλο το ματς απέναντι στην Ακίσασπορ και σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στη νίκη της ‘Τσιμ μπομ’ με 1-0.

Δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά και το να αποκτήσουν οι Πειραιώτες παίκτες που θα χρειαστούν 1,5 – 2 μήνες μέχρι να είναι σε θέση να επωμιστούν έστω ένα μέρος των αγώνων που ακολουθούν, είναι άνευ ουσίας.

Τα χρήματα που παίρνει στην Μαρσέιγ είναι 2,5 εκ τον χρόνο. Ούτε με σφαίρες στο λιμάνι να βρει τέτοια χρήματα. Αλλά και πόσο να πέσει. Να πούμε 1,5 εκ, δηλαδή όσα παίρνει ο Ελ Αραμπί. Με τίποτα. Ακόμα λιγότερα λοιπόν….Να έρθει να παίξει για την τρέλα του. Οκ

Ας πούμε ότι γίνεται αυτό. Πως και πότε. Ο Ολυμπιακός θέλει έτοιμη λύση και όση καλή πρόθεση και να υπάρχει ο Μήτρογλου δεν είναι. Κατά την γνώμη μου θα πρόκειται για μέγα μεταγραφικό λάθος να επιστρέψει στο λιμάνι και ειδικά αυτήν την εποχή.

Θα μιλάμε για μεταγραφικό έγκλημα. Και δεν είναι εποχές για πειράματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα