Ξαφνικά παίζει δυνατά στα ΜΜΕ το όνομα του Μήτρογλου ως πιθανός στόχος του Άρη. Αλλά πως ένας ποδοσφαιριστής που έχει να παίξει ολόκληρο αγώνα από τις 24 Φεβρουαρίου του 2019 και σε αγωνιστική απραξία από τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην Μαρσέιγ θα μπορέσει να ενταχθεί άμεσα;  Θα χρειαστούν 1,5 – 2 μήνες μέχρι να είναι […]

Ξαφνικά παίζει δυνατά στα ΜΜΕ το όνομα του Μήτρογλου ως πιθανός στόχος του Άρη. Αλλά πως ένας ποδοσφαιριστής που έχει να παίξει ολόκληρο αγώνα από τις 24 Φεβρουαρίου του 2019 και σε αγωνιστική απραξία από τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην Μαρσέιγ θα μπορέσει να ενταχθεί άμεσα; 

Θα χρειαστούν 1,5 – 2 μήνες μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά τότε θα έχουν κριθεί όλα.

Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Ένα από τα ονόματα που άρχισε από το πουθενά να παίζει σε σημείο μάλιστα που να αναρωτιέσαι αν γίνεται κάποιο ειδικό πρόμο για αυτήν την μεταγραφή.

Ένας ποδοσφαιριστής, που έχει να αγωνιστεί από τον Μάρτιο γενικά και να βγάλει 90λεπτο από τον Φλεβάρη του 2019. Με 8 ματς σε 28 μέρες, μπορεί ο Άρης να πάρει αυτό το ρίσκο; Όταν ψάχνει μια έτοιμη λύση για να του λύση εδώ και τώρα το πρόβλημα.

Από την άλλη ο Μήτρογλου  είναι οικογενειάρχης πια, το μυαλό του έχει πήξει για τα καλά. Τόσο, που πριν μερικές εβδομάδες δεν δίστασε να παραδεχθεί πως σωστά ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε εισηγηθεί δύο φορές την παραχώρηση του ως δανεικό.

Αλλά ως ποδοσφαιριστή που ο Άρης θέλει έτοιμη λύση δεν είναι αποδεκτή. Γιατί;

Ως δανεικός στην Αϊντχόφεν έπαιξε για μόλις 9-10 λεπτά ως αλλαγή κόντρα στη Χρόνινχεν. Την σεζόν 2019/2020, ο Μήτρογλου έκανε 18 συμμετοχές με 3 γκολ όμως η συνολική του παρουσία στο χορτάρι ήταν μόλις λίγο παραπάνω από 350 λεπτά… Όλες οι συμμετοχές ήταν από 5 ως 45 λεπτά. Δεν αγωνίστηκε ποτέ και στα 90 λεπτά ενός αγώνα. Η τελευταία φορά που έκανε κάτι τέτοιο ήταν στις 24 Φεβρουαρίου του 2019 με τη φανέλα της Γαλατάσαράι, όταν έπαιξε σε όλο το ματς απέναντι στην Ακίσασπορ και σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στη νίκη της ‘Τσιμ μπομ’ με 1-0.

Δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά και το να αποκτήσουν οι Θεσσαλονικείς παίκτες που θα χρειαστούν 1,5 – 2 μήνες μέχρι να είναι σε θέση να επωμιστούν έστω ένα μέρος των αγώνων που ακολουθούν, είναι άνευ ουσίας.

Ο Κίλερ έρχεται στον Άρη! – Τελειώνει του Χερόνιμο Μπαράλες!

Τα χρήματα που παίρνει στην Μαρσέιγ είναι 2,5 εκ τον χρόνο. Ούτε με σφαίρες ο Καρυπίδης να βρει τέτοια χρήματα. Αλλά και πόσο να πέσει. Να πούμε 1,5 εκ, να πάει στο 1 εκ Άντε να πούμε ότι επειδή εχει κάψα να παίξει μπάλα θα έρθει με 500 χιλιάρικα. ….Να έρθει να παίξει για την τρέλα του. Οκ

Ας πούμε ότι γίνεται αυτό. Πως και πότε. Ο Μάντζιος θέλει έτοιμη λύση και όση καλή πρόθεση και να υπάρχει ο Μήτρογλου δεν είναι. Κατά την γνώμη μου θα πρόκειται για μέγα μεταγραφικό λάθος και λεφτά που δεν περισσεύουν θα πάνε σε λάθος μέρος.

Θα μιλάμε για μεταγραφικό έγκλημα. Και δεν είναι εποχές για πειράματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ