Το θέμα του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται σχεδόν μόνιμα ειδικά αυτήν την χρονιά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του Ολυμπιακού, και ο Πέδρο Μαρτίνς, νιώθοντας πλέον πολύ δυνατός, δείχνει στον ποδοσφαιριστή ότι έτσι ή γιουβέτσι. Αλλά το γιουβέτσι τι σημαίνει; Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, να μην παίζει ολόκληρο ενενηντάλεπτο, είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Αν ο […]

Το θέμα του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται σχεδόν μόνιμα ειδικά αυτήν την χρονιά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του Ολυμπιακού, και ο Πέδρο Μαρτίνς, νιώθοντας πλέον πολύ δυνατός, δείχνει στον ποδοσφαιριστή ότι έτσι ή γιουβέτσι. Αλλά το γιουβέτσι τι σημαίνει;

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, να μην παίζει ολόκληρο ενενηντάλεπτο, είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Αν ο Μαρτίνς δεν τον εμπιστεύεται για βασικό αλλά μόνο ως μπουστάρισμα της ομάδας από τον πάγκο μαζί του. Αλλά να χάνεται ένα τόσο ποιοτικό στοιχείο είναι κρίμα και άδικο.

Ο παντοδύναμος Πορτογάλος

Μπορεί για τον Μπουχαλάκη η αλλαγή του στο ημίχρονο με την ΑΕΚ να περνάει στο ντούκου, αλλά για τον Φορτούνη όχι.

Πως να το πάρει θα πείτε. Από την μια ο Μαρτίνς με τις τρεις αλλαγές καθάρισε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, και από την άλλη ο Κώστας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κάτω από τα στάνταρ του.

Αλλά σήμερα ήταν μια από τις τόσες πολλες φορές που τελικά τι είναι; Χουνέρι;

Από χουνέρι σε χουνέρι

Θα πρέπει πολύ σύντομα να ξεκαθαριστεί αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Κάνει ή όχι για τα πλάνα του Πορτογάλου.

Αυτή η συμπεριφορά σε αγωνιστικά πάντα επίπεδο δεν οδηγεί πουθενά. Η μάλλον οδηγεί. Να καεί ο Φορτούνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν την φορά ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού το φέρει βαρέως, για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε ο Μαρτίνς. Όπως και να το δεις είναι χοντρό χουνέρι αλλά αυτή είναι η επίσημη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού απέναντι στον διεθνή άσο. Δεν υπάρχουν πολλες λύσεις.

Η φιλοτιμία δεν έγινε πράξη Ολυμπιακός – Άρσεναλ 0-1 | Focus Radio

Η περίπτωση να αλλάξει σύμφωνα με τα στάνταρ του Μαρτίνς, αλλά και τις όποιες ιδιομορφίες του χαρακτήρα του, λίγο δύσκολο πλέον. Δεν είναι έφηβος να πλάθεται ο χαρακτήρας του και από την άλλη ο Πέδρο κάνει την δουλειά του χωρίς αυτόν, και ακόμα περιμένουν στην ουρά παίχτες για να πάρουν την ευκαιρία τους για μια θέση στην ενδεκάδα, από τις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Η ικανότητα του δεν αμφισβητείται. Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιέται το άνομα του. Αλλά τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι μόνο καπνός ή υπάρχει και φωτιά!  Η κλεψύδρα αδειάζει για τον μεγάλο Έλληνα άσο;

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας

Οικονομικά ο Φορτούνης είναι μια χαρά αφού ο Μαρινάκης πέρσι του ανανέωσε το συμβόλαιο του και μάλιστα με πολύ πλούσιες ετήσιες αποδοχές. Τετραετές συμβόλαιό του, το οποίο του αποφέρει περί τα 1,5 εκατ. ευρώ (μ.ο.) τον χρόνο.

Από την άλλη πλευρά ο Μάρτινς είναι πανίσχυρος μετά την ανανέωση του, αλλά και τα αποτελέσματα του, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για πρώτη φορά, έχει δώσει τα κλειδιά, και απλώς παρατηρεί. Δεν πρόκειται να πάρει θέση λοιπόν. 

O Πέδρο Μαρτίνς κάνει αυτά που κάνει στο θέμα του «Φορτούνη»  και τόσο επιδεικτικά μάλιστα, επειδή έχει 100% διοικητική σύμπραξη.

Ο δρόμος που του απομένει και έχει ήδη αρχίσει να συζητά με τον μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκο, είναι η περίπτωση δανεισμού ή και μεταγραφής. Είναι γνωστό ότι από την Μπουντεσλίγκα θα υπάρξουν άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες για τον ποιοτικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Αλλά και ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε με κανέναν τρόπο να καταστραφεί ένα από τα μεγαλύτερα του περιουσιακά στοιχεία. Ο δανεισμός είναι η λύση και για τον Ολυμπιακό. 

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos) - Ποδόσφαιρο - gavros.gr

Έτσι όπως είναι αυτήν την στιγμή η κατάσταση και με τον Μαρτίνς ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ στον πάγκο του Ολυμπιακού η άλλη λύση είναι η επικρατέστερη για τον Φορτούνη με τον Ολυμπιακό να μην λέει όχι σε μια καλή πρόταση το καλοκαίρι.

Έχει παρθεί  απόφαση

Για πρώτη φορά όπως έχουμε μάθει έχει ξεκαθαριστεί το θέμα για το μέλλον του Έλληνα άσου. Το καλοκαίρι δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Δανεισμός και κατά 99% στην Μπουντεσλίγκα θα πούμε εμείς, που δύο ομάδες είναι έτοιμες για να κάνουν την πρόταση τους, και σύντομα θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик