Για πόσο πεινασμένους μας έχουν όλους; Αυτό που συμβαίνει πια είναι πολύ τραγικό. Μας μειώνει όλους ως και ιδιαίτερα τον ανδρικό πληθυσμό. Νισάφι πια με όλες τις απανταχού Instagram influencers, και τους συνεργάτες τους στα ΜΜΕ που τις προβάλουν καθημερινά. Για πόσο πεινασμένους μας έχουν όλους; Δηλαδή στην εποχή της σεξουαλικής επανάστασης, που καθημερινά βλέπουμε άπειρες […]

Για πόσο πεινασμένους μας έχουν όλους; Αυτό που συμβαίνει πια είναι πολύ τραγικό. Μας μειώνει όλους ως και ιδιαίτερα τον ανδρικό πληθυσμό. Νισάφι πια με όλες τις απανταχού Instagram influencers, και τους συνεργάτες τους στα ΜΜΕ που τις προβάλουν καθημερινά.

Για πόσο πεινασμένους μας έχουν όλους;

Δηλαδή στην εποχή της σεξουαλικής επανάστασης, που καθημερινά βλέπουμε άπειρες φωτογραφίες γυναικών, πιο είναι το νόημα να προβάλουμε ως θεές μέτριες εμφανισιακά γυναίκες, με κάτι τίτλους, του στυλ:

Έπεσαν τα τσιμέντα

Έπεσε το instagram / Γκρέμισε το instagram (Μα τόσες φορές που έχει πέσει δεν θα έπρεπε να υπάρχει πια)

Αναστάτωσαν την τάδε περιοχή (οι κάτοικοι αυτών των περιοχών πόση ακόμα αναστάτωση να αντέξουν;)

Ανέβασε την θερμοκρασία (Τελικά δεν έφταιγε ο καύσωνας που λιώσαμε από την ζέστη, αλλά οι Ελληνίδες  influencers)

Μας άφησε παγωτό (Αυτό τι σημαίνει. Το παγωμένο μέρος του θέματος ή μιλάνε για την γλύκα;)

Προκαλεί ταραχή

Αντέχετε; Η τάδε με μπικίνι με μαγιό, με ότι νάναι (Αλλά γιατί να μην αντέξουμε;)

Και ακόμα περισσότερο χυδαίους τίτλους που βλέπουμε καθημερινά.

Όλα αυτά γιατί;

Μα για να προμοτάρουν τις πελάτισσες τους.  Αφού είναι γνωστό πως πολλα ΜΜΕ πληρώνονται από τους εκάστοτε μάνατζερ για να έχουν στον αφρό της επικαιρότητας την εκλεκτή πελατεία τους.

Αλλά από ουσία τίποτα. Γιατί καθημερινά στον δρόμο, και στις παραλίες βλέπουμε δεκάδες, εκατοντάδες καλλονές που όμως είναι ανώνυμες, γιατί το έχουν επιλέξει.

Κόφτε το παραμύθι για να τσιμπάτε Followers!

Και ο καθένας που διαβάζει ένα τίτλο περιμένει να δει κάτι το πολύ ιδιαίτερο θα δει στην καλύτερη περίπτωση μια μέτρια κατάσταση, που δεν υπάρχει σωτηρία. Τι να κάνουμε, αφού ο χρόνος είναι αμείλικτος. Για όλους και για όλες.

Απλά ορισμένες “επώνυμες” η κάποιες που νομίζουν ότι είναι, δεν έχουν καταλάβει ότι τα χρόνια πέρασαν. Η για κάποιες άλλες, ότι ποτέ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Απλά για να τραβήξουν λίγους παραπάνω followers το πάνε στο πολύ προκλητικό έως; την σχεδόν τσόντα.

Είναι πολύ πιο τίμιο για ορισμένες που για να βγάλουν καλά χρήματα γύρισαν ερωτική ταινία. Τίμιο το παιχνίδι και μαγκιά τους.

Τώρα για να το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ, μην μας περνάνε για μπακλαβάδες. Λες και δεν ξέρουμε για τις περισσότερες δήθεν μοντέλες του instagram, που χρησιμεύει ο λογαριασμός τους εκεί.

Μην μας περνάτε για “μπακλαβάδες”

Το ίδιο βέβαια ισχύει και από κοπέλες που περνούν από άλλα ριάλιτι προβολής.  Ουσιαστικά για να κερδίσουν followers στο instagram.  Για να ανέβει λίγο η ταρίφα του influencing βεβαίως-βεβαίως.

Όλα στον βωμό της εμπορικής αξίας αγαπητοί φίλοι. Να ανεβάσω λίγο την αξία μου παραπάνω να πιάσω καλύτερη τιμή. Όχι. Δεν μιλάμε για πασαρέλα, που θέλει πολλά άντερα να πετύχεις. Μιλάμε για όλες αυτές που προσπαθούν με την ταμπέλα του μοντέλου να επιβιώσουν. Αν δεν ξέρεις και δεν θέλεις να εργαστείς στην ζωή σου….

Αλλά τελικά ταβάνι τους είναι να βγάλουνε σεζόν στη Μύκονο με κερασμένα ποτάκια και φαγητά.

Άλλες στην βίζιτα, άλλες σαν συνοδοί, και οι περισσότερες στην αναζήτηση του χορηγού για να λύσουν το πρόβλημα της λεζάντας και της εύκολης ζωής.

Αφού για τις περισσότερες είναι αυτοσκοπός όλα τα παραπάνω. Η λέξη δουλειά ούτε ξέρουν τι σημαίνει.

Γελάνε και οι πέτρες γιατί σας έχουν πάρει χαμπάρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα