Όλοι κατά καιρούς δοκιμάσαμε την τύχη μας στο στοίχημα, και είναι αρκετοί αυτοί που το παλεύουν καθημερινά. Οι περισσότεροι με λίγες καλές ημέρες αλλά με πολλες επισκέψεις στον μεγάλο κουβά. Αλλά ένας νεαρός σε ηλικία κυριολεκτικά μας έβαλε τα γυαλιά, αφού μέσα σε ένα μήνα το θηρίο μάζεψε 1 εκατομμύριο ευρώπουλα. Ένας 23χρονος Γάλλος και […]

Όλοι κατά καιρούς δοκιμάσαμε την τύχη μας στο στοίχημα, και είναι αρκετοί αυτοί που το παλεύουν καθημερινά. Οι περισσότεροι με λίγες καλές ημέρες αλλά με πολλες επισκέψεις στον μεγάλο κουβά. Αλλά ένας νεαρός σε ηλικία κυριολεκτικά μας έβαλε τα γυαλιά, αφού μέσα σε ένα μήνα το θηρίο μάζεψε 1 εκατομμύριο ευρώπουλα.

Ένας 23χρονος Γάλλος και «πρωτάρης» στο Στοίχημα κατάφερε μέσα σε έναν μήνα να κερδίσει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ με τα πονταρίσματα που έκανε.

Η τύχη σε συνδυασμό με την ικανότητα έκαναν έναν 23χρονο Γάλλο από το Μπορντό εκατομμυριούχο μέσα σε έναν μήνα, από όταν ξεκίνησε να παίζει συστηματικά στοίχημα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο Ζερόμ έπαιξε για πρώτη φορά στοίχημα στη ζωή του στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.

Η πρώτη «γλύκα»

Από τότε έπαιζε περιστασιακά και μόνο, ώσπου στις 16 Ιανουαρίου άνοιξε λογαριασμό σε γνωστή εταιρεία, καταθέτοντας το ποσό των 500 ευρώ.

Ο Ζερόμ στοιχημάτισε 400 ευρώ στην νίκη της Τρουά επί της Σοσό για τη Β’ κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας έγινε υπό δυνατή χιονόπτωση και μέχρι το 68ο λεπτό το σκορ ήταν 1-1. Βάσει και των κάκιστων καιρικών συνθηκών, όλα έδειχναν ότι δεν θα σημειωθεί άλλο γκολ. Όμως, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε ένα -αυστηρό όπως χαρακτηρίσθηκε από τον Τύπο- πέναλτι, με το οποίο η Τρουά πήρε την νίκη και ο λογαριασμός του τυχερού Γάλλου έφτασε στα 828 ευρώ.

Η μεγάλη έκρηξη

Έκτοτε, ο Ζερόμ ξεκίνησε να παίζει πιο συστηματικά, ώσπου την περασμένη Παρασκευή έγινε το μεγάλο «μπαμ».

Σε ένα δελτίο με ακραίες επιλογές, ρίσκαρε πάρα πολύ, καθώς επέλεξε να στοιχηματίσει σε επτά ισοπαλίες στις αναμετρήσεις της γερμανικής Bundesliga, διατηρώντας το δικαίωμα να κάνει ένα λάθος από τις επιλογές του.

Οι αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος έγιναν, και όντως επτά εξ αυτών έληξαν χωρίς νικητή, ενώ η τύχη ήταν με το μέρος του, αφού τα καθοριστικά γκολ σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά ή/και στις καθυστερήσεις.

Το αποτέλεσμα φυσικά με τις 7/7 σωστές προβλέψεις σε ισοπαλίες τον έκανε ζάπλουτο, αφού ο λογαριασμός του «εκτοξεύθηκε» στα 902.779 ευρώ, μέσα σε μόλις έναν μήνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι