Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ δεν πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές, κάτι το FFP, κάτι το ιδιόμορφο μεταγραφικό παζάρι, συνέβαλαν ώστε οι άνθρωποι της ομάδας να έχουν δεμένα χέρια τα χέρια τους. . Επιμέλεια: Γιώργος Σομούνης . Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν ήταν ποιοτικές, αφού αν τις αναλύσουμε ίσως θα παρατηρήσουμε, ότι οι “Ασπρόμαυροι”, […]

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ δεν πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές, κάτι το FFP, κάτι το ιδιόμορφο μεταγραφικό παζάρι, συνέβαλαν ώστε οι άνθρωποι της ομάδας να έχουν δεμένα χέρια τα χέρια τους.
.
Επιμέλεια: Γιώργος Σομούνης
.
Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν ήταν ποιοτικές, αφού αν τις αναλύσουμε ίσως θα παρατηρήσουμε, ότι οι “Ασπρόμαυροι”, κινήθηκαν μετά από αρκετό καιρό τόσο μεθοδικά. Μεγαλύτερο παράδειγμα, ότι η ομάδα κινήθηκε μεθοδικά και με σωστό σχεδιασμό, είναι η απόκτηση του Στέφαν Σβαμπ αλλά και του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κάτι που θα αναλύσουμε σήμερα.
.
Κοινό στοιχείο των δύο παικτών είναι, ότι επιλέχθηκαν και αποκτήθηκαν από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να αποδειχθούν λίρα εκατό. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποκτήθηκε, όπως προείπαμε, ως ελεύθερη μεταγραφή από την Μπενφίκα. Μια μεταγραφή που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά καθώς το τάιμινγκ που έγινε, ήταν αρκετά κοντά με τον ευρωπαϊκό αγώνα των δύο ομάδων. Και αυτό είχε ως συνέπεια να δημιουργηθούν αρκετές υποψίες στο φίλαθλο κόσμο.
.
.
Αυτό ήταν φυσικό επακόλουθο, μιας και ο Σέρβος πλάγιος επιθετικός δεν είχε δώσει και τον καλύτερο του εαυτό στην Πορτογαλία. Επίσης ποτέ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις του να εκφράζουν μια μετριότητα. Φυσικά στη χώρα μας, μέχρι στιγμής ο βιρτουόζος χαφ φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό του για τα καλά. Για του λόγου το αληθές και βλέποντας τα στατιστικά του 24χρονου Σέρβου, πλαγίου επιθετικού του “Δικεφάλου του Βορρά” θα παρατηρήσουμε, ότι είναι ένας από τους πιο ενεργητικούς παίκτες της ομάδας, έχοντας ήδη σημειώσει τρία ευρωπαϊκά τέρματα, (1 στα προκριματικά του Uefa Champions league και 2 στους ομίλους του Uefa Εuropa league).
.
Βέβαια και η παρουσία του στις εγχώριες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ είναι εξίσου καλές, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα σε κάθε αγωνιστική έτσι ώστε να καταφέρνει η ομάδα του να κατακτά την νίκη. Αυτά είναι μερικά από τα μέχρι στιγμής αγωνιστικά κατορθώματα του Σέρβου σταρ του ΠΑΟΚ, φορώντας την “απρομαυρη” φανέλα της ομάδας. Αυτά είναι, που έχουν ήδη δώσει το μήνυμα στους υπευθύνους της ομάδας.
.
Σαφώς θα λέγαμε, ότι τα προαναφερόμενα έχουν θέσει ως ένα από τα κυριότερα θέματα, τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του για την ανανέωση του συμβολαίου του !!
.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ