Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Για αρκετές ακόμα εβδομάδες (θέλουμε να πιστεύουμε) οι παίχτες  θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. όχι και όλου του κοινού που περιμέναμε. Κάνει ότι μπορεί και η παραγωγή μπας και δουν κανένα καλό νουμεράκι στην τηλεθέαση.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Χαμός πλέον στην κατοικία του Big Brother.

Οι κάτοικοι του σπιτιού έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν με όλα όσα γίνονται, αλλά λιγότερο και άλλος περισσότερο.

Μια παρουσία στο σπίτι έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ποια είναι η Μαίρη Βαρσάμη

Μιλάμε για την Μαίρη Βαρσάμη, που είναι μια εμφανίσιμη, μορφωμένη και κοινωνικά καλλιεργημένη γυναίκα. Έχει επίπεδο, και είναι κάτι που φαίνεται.

Από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι για να πάρει την πρωτιά. Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της; Ευδοκία και Νίκος. Το κρατάμε.

Αρχικά μπήκε μαζεμένη, λογικό, και στην συνέχεια μετά την άτυχη κατάληξη με τον Στηβ, και την στοχοποίηση της από την κλίκα, είδαμε μια εντελώς διαφορετική γυναίκα.

H Μαίρη παίζει ρόλο 100% και είναι μόνο στρατηγική. Αλλά δύσκολο να αντέξει, μέχρι τέλους, και έτσι και γιουβέτσι. Δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους συνέχεια. Μιλάει όλη μέρα με όλες τις πλευρές και προσπαθεί να δείξει ότι αντικειμενική.

Μαζί με Ισίδωρο και Μαρία, να είναι απέναντι από την κλίκα και κοντά με Νίκο και Ευδοκία, αλλά ταυτόχρονα, θα πάει και στους απέναντι με φιλικότατες διαθέσεις, και να κάνει επίσης με αυτούς την ανάλογη κουβεντούλα.

Χαρακτηριστικό σημείο, σε όλες τις περιπτώσεις είναι ότι θέλει να είναι αγαπητή σε όλους, και φροντίζει να λέει πράγματα αρεστά στην εκάστοτε παρέα που εχει. Επίσης φροντίζει πάντα όπου μπορεί την Ευδοκία να την αφήνει λίγο εκτεθειμένη. Τόσο όσο να μην φαίνεται, και να μην την καταλάβει κανείς.

Αλλά εκεί που την πάτησε ήταν με τον Κωστή, Πήγε και τον είχε αγκαλιά όταν έκλαιγε γιατί αποχώρησε ο Στηβ, που λίγο πριν είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον της Ευδοκίας γιατί έκανε το έγκλημα και χαμογέλασε επειδή έμεινε ο Νίκος. Γιατί αυτήν πλευρά του θέματος δεν την είπε κανείς.

Εκεί ο κόσμος έβγαλε αντίδραση εναντίο της ότι το παίζει σε δύο ταμπλό.

Παίζει θέατρο;

Τελικά η Μαίρη παίζει θέατρο ή έτσι είναι ο πραγματικός χαρακτήρας της;

Αρχικά να σας πούμε ότι ξέρει από θέατρο. Κυριολεκτικά.

Πριν μπει αγαπητοί φίλοι στο παιχνίδι ήταν μέλος μιας θεατρικής ομάδας που έδινε παραστάσεις και η Μαίρη είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα ήταν στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδας pwc.

Έχουμε και τα ντοκουμέντα από την “θεατρίνα” Μαίρη.

Αλλά ας δούμε και ποια είναι η γνώμη από τα τηλεθεατόπουλα για την Μαίρη Βαρσάμη

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια των δικαστών του Twitter.

Τα ξαναλέμε με το επόμενο Big Brother Spoiler.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr