Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Για αρκετές ακόμα εβδομάδες (θέλουμε να πιστεύουμε) οι παίχτες  θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. όχι και όλου του κοινού που περιμέναμε. Κάνει ότι μπορεί και η παραγωγή μπας και δουν κανένα καλό νουμεράκι στην τηλεθέαση.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Ο κακός χαμός μετά την αποχώρηση του Στηβ.

Η κλίκα εκτός εαυτού και όλοι έχουν το “χέρι στην σκανδάλη” για Ευδοκία και Νίκο.

Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother

Αυτός είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει

Νέα εβδομάδα, και βλέπουμε ο Παναγιώτης να αναλαμβάνει αρχηγός της κλίκας, και να σκέφτεται; τι στρατηγική πρέπει να ακολουθήσει για να πετάξει έξω την Ευδοκία και τον Νίκο.

Συμβούλια στα κρυφά και στρατηγικές πέφτουν πάνω στο τραπέζι από την μια κλίκα. Γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Ισίδωρος, Μαίρη, Μαρία, και οι ανεξάρτητοι, αλλά κοντά μαζί τους Ευδοκία και Νίκος.

Απλά για να το κρατήσετε, η Μαίρη παίζει ρόλο 100% και είναι μόνο στρατηγική. Αλλά δύσκολο να αντέξει, μέχρι τέλους, και έτσι και γιουβέτσι. Δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους συνέχεια. Μιλάει όλη μέρα με όλες τις πλευρές και προσπαθεί να δείξει ότι αντικειμενική.

Αλλά εκεί που την πάτησε ήταν με τον Κωστή, Πήγε και τον είχε αγκαλιά όταν έκλαιγε γιατί αποχώρησε ο Στηβ, που λίγο πριν είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον της Ευδοκίας γιατί έκανε το έγκλημα και  χαμογέλασε επειδή έμεινε ο Νίκος. Γιατί αυτήν πλευρά του θέματος δεν την είπε κανείς.

Πέρασε μια μεγάλη ψυχολογική φόρτιση, και αφού σώθηκε η ίδια, μετά από λίγο ακούει το φεύγει ο Στηβ και παραμένει ο Νίκος που χει ένα πολύ δυνατό δέσιμο μαζί του. Τι έπρεπε δηλαδή να κλάψει;

Αυτά για τον ρόλο της Μαίρης, που θα μας απασχολήσει σε επόμενο άρθρο μας.

Τα μάθατε τα νέα;

Η Βιολέττα αποχώρησε. Έφυγε από το σπίτι για να πάει να βρει την αγάπη της. Τον Στηβ φυσικά. Πονάει το δοντάκι της πολύ και δεν αντέχει άλλο πόνο μόνη στο σπίτι. Πάει να τον διεκδικήσει εκτός σπιτιού. Αν θα το καταφέρει ή όχι θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Πάμε στο ζητούμενο που είναι ποιος θα αποχωρήσει.

Έχει φύγει και δεν το ξέρει!

Η Ευδοκία είναι ήδη προτεινόμενη. Η λογική και βάση των όσων έχουν πει οι απέναντι, θα ψηφίσουν τον Νίκο. Μια χαρά φυσιολογικό μας φαίνεται να συμβεί.

Σε αυτήν την περίπτωση η κλίκα έχει συμφωνήσει με την πρόταση του Κωστή να βγει προτεινόμενος στον τάκο, με την προϋπόθεση ότι θα βρει απέναντι του, τους Νίκο και Ευδοκία.

Τα κουκιά είναι υπέρ της παρέας του Παναγιώτη και της Ανχελίτας.

Αν ψηφίσουν λοιπόν όλοι Νίκο και Κωστή, να η τριάδα των υποψηφίων.

Μην ρωτάτε ποιος θα αποχωρήσει

Ο Κωστής σε αυτήν την περίπτωση έχει ήδη φύγει και δεν το έχει καταλάβει ακόμα. Δεν έχει ούτε κατά διάνοια την δύναμη να κοντράρει το ζευγάρι.

Όλα αυτά στο υπαρκτό σενάριο να δούμε αυτήν την τριάδα των υποψηφίων. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα διαβάσετε το αγαπημένο σας Big Brother Spoiler.

Τα ξαναλέμε σύντομα.

Καλά να περνάτε.

Big Brother | Trailer

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr